טריכומונוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריכומונוס
    נופר
    08/02/2012

ד"ר וקסלר פעם ענית לאחת השאלות שגם לגבר יש טריכומונס. אני בת 27 ויש לי טריכומונס חוזר. החבר שלי מסרב להבדק כי הוא אומר שאצלו הכל בסדר ואין לו הפרשה או צריבה. אמרתי לו שיתכן שדווקא כן יש לו טריכומונוס גם מבלי שהוא מרגיש. וחשוב שיעשה בדיקה. השאלות שאני שואלת אותך הן: האם אני צודקת ואיזה בדיקה הוא צריך לעשות ומה לגבי טיפול..בתודה והערכה על הזמן שאתה משקיע בפורום כאן לטובת כולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריכומונוס

הוספת תגובה

• טריכומונוס - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    09/02/2012

בדיקת שתן פשוטה בשיטת PCR תגלה לכם אם בן הזוג נושא את הטריכומונס. אם כן, גם הטפול הוא חד פעמי ופשוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריכומונס

קרן
    12/02/2012

היי לבנת. תסבירי לבן זוגך שגברים לא מרגישים בסימפטומים של טריכומונס כמעט אף פעם!!! אישה תמיד תחוש בסימפטומים. הטיפול בטפיל הוא קל מאוד: לכי לגניקולוג של קופ"ח והוא ייתן לך מרשם לאנטיביוטיקה (4 כדורים הנלקחים בבת אחת בזמן הארוחה ותרגישי שיפור תוך מספר שעות). אבל..אם רק את תקחי את האנטיביוטיקה ותחלימי הרי שתידבקי שוב בטריכומונס מבן זוגך ולכן גניקולוגים תמיד מבקשים במקרה זה שעל בן הזוג לקבל טיפול גם כן אחרת זה כמו פינג פונג. לכי לגניקולוג עם כרטיס קופ"ח גם של בן הזוג והוא יתן מרשם גם לו (אין צורך שיהיה נוכח). חבל שתסבלי, הטיפול קל ביותר. בהצלחה. מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו