מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמוש18/02/2012
לפני 4 חודשים הלכתי לבצע בדיקה לגילוי איידס בוועד למלחמה באיידס. הבדיקה יצאה שלילית, רציתי לשאול אם יש איזשהו סיכוי להידבק מהבדיקה עצמה? אם המחט לא הייתה סטרילית... בערך דקה לאחר דקירת המחט בבדיקה התחלתי להרגיש עקצוצים וגירודים באזור החזה וזה גירד מאוד לתקופה של כמה שבועות (היו בערך 4 סימנים שדמו לעקיצות על אזור החזה וקצת על הבטן- אולי משהו באמת עקץ אותי אני לא יודע...) באותו השבוע הייתי מאוד לחוץ מהעניין וגם יצא לי לשלשל פעם אחת לאחר כאב בטן. יש איזשהו סיכוי להידבקות?! הסימנים האלה מעידים על משהו? היום אני כבר מרגיש מצוין בריאותית ואני אדם בריא בד"כ שמאוד מקפיד על יחסים מוגנים אבל למרות זאת תמיד היה לי פחד נוראי מאיידס וגם הבדיקה אליה ניגשתי לא הייתה כל כך מוצדקת כלי לא ביצעתי מגע לא מוגן. בגלל שאני קצת חרד מדקירות של מחטים לא יצא לי בכלל להביט בדקירה אבל לא הבחנתי בחוסר מקצועיות מצד הבודק הוא דווקא היה מאוד נחמד, אבל בכל זאת הפחד עדין קיים.
אני באמת רוצה להיפתר מהפחד הזה כבר ... אני שוקל ללכת להיבדק שוב אבל זה כבר מוגזם..,
אשמח לשמוע מה דעתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/02/2012שלום מוש.
לשמחתי אני מכיר את הצוות בוועד למלחמה האיידס, כיוון שעבדתי שם וגם העברתי שם הדרכות ואני שמח להגיד לך שהם מצויינים ומקצועיים.
אין שום סיכוי (!!!) שהשתמשו במחט לא סטרילית או עשו משהו אחר שיכול לסכן אותך. הנהלים שם הם מאוד מוקפדים ונכונים.
גירודים מפושטים בגוף שהחלו דקה אחרי בדיקת דם הם סימנים לחרדה ולא למחלה זיהומית.
אז אל תדאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)