מקווה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה לעזרתכם
    אולג
    27/02/2012

שלום רב!שעלתי בכמה פורומים אבל כאן ניראה לי המקום הנכון.ליפני כשלושה חודשים קיבלתי מין אורלי מבחורה מזדמנת.אחרי כחודש היו לי כאבים בבטן התחתונה,כאבים בקצה הפין,באשכים וקצת בכליות וגב תחתון.במתן השתן תחושה שהשתן רותח.אחרי זה די עבר וליפני כשבוע נוספו גם כאבים בפי הטבעת(תחושה של סדק) והיום ראיתי שיש גם דם בזרע.כולו אדום וכאבים אחרי השפיכה.חודשיים וחצי אחרי המקרה עשיתי בדיקות שתן pcr לזיבה וכלמידיה ועוד כמה מחלות,לא זוכר את שמם.עשיתי את זה פעמיים.גם עגבת וhiv והכל שלילי.השאלה היא,ממה זה יכול להיות?האם יכול להיות ששתי בדיקות שעשיתי לא גילו את המחלות?הפרשות לא היו לי.את הבדיקות עשיתי פעם במעבדה פרטית ופעם שניה במשרד הבריאות
    המון תודה וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה לעזרתכם

הוספת תגובה

• מקווה לעזרתכם - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    29/02/2012

אכן אתה מציג השתלשלות מעניינת. מציע שתפנה לפגישה עם רופא. יש עוד שאלות לשאול אותך וגם בדיקה גופנית לעבור ויתכן עוד בדיקות מעבדה. הרופא המומלץ הוא אורולוג המומחה לזיהומים כמו ד"ר הולנד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו