מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרייה באיבר המין....מעין18/03/2012
היי :)
לפני כשבוע הייתי חולה ונאלצתי לקחת אנטיביוטיקה.
אחרי יומיים של לקיחת האנטיביוטיקה הרגשתי בגירוד באיבר המין, קצת אדום לי מסביב לחור של השתן וגם צורב קצת באופן תמידי.. לאחר מכן הסתכלתי על תופעות הלוואי של התרופה וראיתי שיכול להיות מצב של פטרייה באיברי המין.
מה לעשות?
אני לא יגיד לאמא שלי על זה כי אין בינינו יחסים קרובים כל כך.. אבל אני חייבת לטפל בזה כי זה ממש מציק לי... תודה :)
ועוד משהו קטן... יש לי חבר כבר קרוב לשנה.. והחלטנו שנחיל לעשות סקס.. אבל אני חייבת גלולות כי אני לא סומכת על הקונדומים .. ואם אמא שלי תשמע על זה היא לא תקבל את זה בצורה יפה.. היא בכלל לא יודעת שאנחנו חברים..
ואני לא יודעת איפה אפשר לקנות ?..
תודה רבה לכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה באיבר המין.... - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012נסי קרם או נרות או שניהם של אגיסטן שנמכר ללא מרשם רופא. קחי בחשבון שאולי זאת לא האבחנה הנכונה ונדרשת בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)