זיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה
    עדי
    19/03/2012

נבדקתי לזיבה בשתן, יצא חיובי. קיבלתי זריקה של צפטריאקסון.

הבחור שקיימתי איתו יחסי מין גם קיבל את אותה הזריקה, רק שבנוסף הוא גם קיבל כדורים.

האם זה אומר שיש סיכוי שהטיפול שקיבלתי לא מספיק חזק ויש עדיין סיכוי שהמחלה לא עברה ואני עלולה להעביר אותה הלאה?

יש לציין שהרופאה לא אמרה לי שעליי לחזור לבדיקה חוזרת אחרי הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה

הוספת תגובה

• זיבה - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    26/03/2012

הטיפול הנוסף בכדורים מיועד לטפול במחלות אחרות שאולי לא נבדקו. מומלץ לחזור על בדיקת PCR שבועיים אחרי גמר טפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זיבה נשארת פעילה חודשים

אליעזר
    19/05/2012

הבנתי שזיבה שלא מטופלת -- תדגור עד שבועיים ואחר כך תהיה ההפרשה כשלושה שבועות (הפרשה רק של הזיבה -לא דברים נלוים/נוספים) ואז בלי טיפול או שתסתבך אפילו עד כדי עקרות -ועוד
    ואו שהגוף במידה ויכול יעשה הדבקות (מהמילה דבק) וויטפל בחידקים ( נכון מאוד לא מומלץ !!) ויכול להשאיר בעיות מסוימות , אבל זו דרכו של הגוף להלחם בזה וזה אפשרי !!!!
    כך הוסר לי ממקרה שקרה לי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו