מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיבהעדי19/03/2012
נבדקתי לזיבה בשתן, יצא חיובי. קיבלתי זריקה של צפטריאקסון.
הבחור שקיימתי איתו יחסי מין גם קיבל את אותה הזריקה, רק שבנוסף הוא גם קיבל כדורים.
האם זה אומר שיש סיכוי שהטיפול שקיבלתי לא מספיק חזק ויש עדיין סיכוי שהמחלה לא עברה ואני עלולה להעביר אותה הלאה?
יש לציין שהרופאה לא אמרה לי שעליי לחזור לבדיקה חוזרת אחרי הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר26/03/2012הטיפול הנוסף בכדורים מיועד לטפול במחלות אחרות שאולי לא נבדקו. מומלץ לחזור על בדיקת PCR שבועיים אחרי גמר טפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זיבה נשארת פעילה חודשים
אליעזר19/05/2012הבנתי שזיבה שלא מטופלת -- תדגור עד שבועיים ואחר כך תהיה ההפרשה כשלושה שבועות (הפרשה רק של הזיבה -לא דברים נלוים/נוספים) ואז בלי טיפול או שתסתבך אפילו עד כדי עקרות -ועוד
ואו שהגוף במידה ויכול יעשה הדבקות (מהמילה דבק) וויטפל בחידקים ( נכון מאוד לא מומלץ !!) ויכול להשאיר בעיות מסוימות , אבל זו דרכו של הגוף להלחם בזה וזה אפשרי !!!!
כך הוסר לי ממקרה שקרה לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)