הרפס באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס באיבר המין
    אביבה
    25/03/2012

שאלה קטנה:
    לחבר שלי יצא הרפס לפני שבוע בפה. כשנפגשנו שבוע אחרי ההרפס היה כבר בתהליך החלמה (יבש לגמרי).
    במהלך משחק מקדים הוא אונן לי (כשלפני הוא הרטיב את האצבע עם רוק מהפה שלו) אחרי זמן מאוד קצר הבנו שזה מסוכן והלכתי מיד אח"כ לשטוף את זה.
    מה הסיכוי שנדבקתי?במידה ונדבקתי מה הסימפטומים ותוך כמה זמן הם אמורים להופיע?
    והאם יש טיפול היכול למנוע את המחלה בטרם הופיע ההרפס על איבר המין?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס באיבר המין

הוספת תגובה

• הרפס באיבר המין - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    26/03/2012

נגיפי הרפס נפוצים אצל 60-90% מהאוכלוסיה. בזמן התקף סכויי ההדבקות הם 25% בכל מגע מיני. בזמן בין ההתקפים סכוי ההדבקות נמוך יותר. טיפול מועיל לקיצור משך ההתקף ולהקטנת חומרתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס

אביבה
    26/03/2012

האם אני יכולה לעשות בדיקת דם ולשלול הדבקות, ושוב- לא היה מגע מיני עם ההרפס, היה מגע מיני עם היד והרוק בלבד ( ההרפס על הפה ) אז האם יש סיכוי להדבקות.. אני ממש בלחץ .. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו