מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומה או בלוטות חלב ?דן28/03/2012
היי , צצו לי לפני כחודשיים פצעונים קטני באזור כפי שנראה בתמונה שצירפתי על איבר המין , למיטה ידיעתי קונדילומה אמורה להיות בולטת בצורת כרובית אך במקרה הזה יש לי מעין פצעונים ..
מהתמונה כיצד היית מסווג את הפריחה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת תמונה נוספת
דן28/03/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת תמונה נוספת - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר28/03/2012קשה לאבחן אבל זה יכול להתאים גם למולוסקום. ממליץ בדיקה ועדיף באמצעות קולפוסקופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא
דן01/04/2012ד"ר שלום , הייתי אצל רופא העור אשר אמר לי שנראה לו שמדובר בוירוס ,לא ציין איזה למיטב הבנתי ומהטיפול שהביא לי כנראה מדובר בקונדילומה , נתן לי למרוח פעמיים ביום נוזל condylox 0.5% פעמיים ביום עם מנוחה של 3 ימים ואז שוב פעמיים ביום במשך שלושה ימים .. השאלות שלי הן כאלה , האם הטיפול הזה נחשב ליעיל ? ולמשך כמה זמן אני אמור להשתמש בתכשיר ?
שאלה נוספת שיש לי היא לאיזה וירוס הוא התכוון איזה וירוסים קיימים שתואמים לתמונות שלי כי ראיתי תמונות של קונדילומה וזה לא ממש דומה זה מעין פצעונים ממש קטנים ואין גרד או שהאזור לח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת -ממי אני יכול לבקש pcr?
דן01/04/2012ממי אני יכול לבקש שיעשה לי בדיקת pcr על מנת לבדוק נוכחות של וירוס הקונדילומה? והאם ניתן לבקש מרופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת -ממי אני יכול לבקש pcr? - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012מה שנדרש לפני בדיקת ה PCR זה קולפוסקופיה [בדיקה ע"י מיקרוסקופ מיוחד].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי ביקור אצל הרופא - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר03/04/2012אין לדעת מדבריך על איזה וירוס מדובר ולכן נמנע ממני להשיב לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)