הרפס???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס???
    אורן
    28/03/2012

שלום ד"ר.
    לאחר שבת הזוג שלי אובחנה בכלמידיה, רופאת משפחה נתנה לי טיפול אנטיביוטי בציפרו ובזינת למרות שלא היו לי כל תסמינים (הפרשות מהפין או צריבה בשתן)..לפני שבוע בערך גליתי מעין שלפוחיות קטנטנות מאוד ולבנות (כמו נקודות שומן שיש בפנים) על הכיפת הפין,שלדעתי בהדרגה מופיעות גם על הפין עצמו...יומיים אחרי ששמתי לב לסימנים על הכיפה הופיע לי פתאום חצ'קון תת עורי-פרונקל, שהתפוצץ ועכשיו הוא בתהליכי הבראה..לפי התסמינים הנ"ל, מה לדעתך זה עלול לשקף, איזה מין המחלות המוכרות? בטוח שמדובר במחלת מין כזו או אחרת, נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס???

הוספת תגובה

• הרפס??? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    28/03/2012

שלום,

בקשר לקלמידיה - לא בטוח שקיבלת את האנטיביוטיקה הנכונה ולכן מומלץ לבצע בדיקת PCR שתן לקלמידיה.

התסמינים על הפין בהחלט מתאימים להרפס ויכול להיות שהיה זיהום משני של אחת השלפוחיות וזה היה החצ'קון.

כדאי להיבדק ע"י רופא לראות שהיתה הבראה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס???

אורן
    28/03/2012

שלום שוב ד"ר, בבדיקה אצלי מומחית היא אכן אמרה שאנטיביוטיקה לא התאימה לי ושלחה אותי לכל הבדיקות שתן האפשריות...היא אמרה שחצ'קון אכן אופייני לכלמידיה....השאלה שלי אם יכול להיות שגם הנקודות הלבנות המזעריות הן תסמין של כלמידיה...?? יש מצב כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה להרפס

אורן
    28/03/2012

שלום שוב ד"ר, בבדיקה אצלי מומחית היא אכן אמרה שאנטיביוטיקה לא התאימה לי ושלחה אותי לכל הבדיקות שתן האפשריות...היא אמרה שחצ'קון אכן אופייני לכלמידיה....השאלה שלי אם יכול להיות שגם הנקודות הלבנות המזעריות הן תסמין של כלמידיה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו