מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישן בלילותיוני08/04/2012
שלום ד"ר וחג שמח, לפני כחודש הייתי בחופשה בחו"ל קיימתי יחסי מין עם תיירת, היא ירדה לי בלי קונדום לדקה, אך את כל הסקס ביצענו עם קונדום ובדקתי שהכל תקין איתו גם בסוף, הפחד שלי הוא שאדבק באיידס מהמציצה, ואם לא באיידס אז איזושהי מחלת מין. (חשוב לציין ששטפתי את האיבר מין מיד)
הלכתי לרופאת משפחה ביקשתי להיבדק לבדיקת איידס לא סיפרתי לה את הסיפור, אמרה לי כי אפשרי לעשו בדיקת נוגדנים אחרי 3 שבועות וזה לא 100%, אבל אחריי 6 שבועות זה 100%. האם זה נכון? ד"א צהבת יצא שלילי
שאלה נוספת היא איזה בדיקות אני צריך לעבור כדי שאדע בוודאות שאני לא מסכן את הפרטנרית שלי בקיום יחסי מין גם ללא אמצעי מניעה (ככה שלא יהיה איזה זיבה או כל מחלת מין אחרת) חשוב לציין שעבר חודש וחצי מאז האירוע בינתיים אני מחכה לתשובה מהבדיקה הראשונה, לאחר מכן אבדק שוב (כלומר בתום 6 שבועות מאז המקרה, כך אמרה הרופאה),
יש לציין כי אין שום סימן או משהו כזה על איבר המין
אשמח אם תוכלו לומר לי גם עם איזה רופא עליי להתייעץ בכל מה שנוגע לזה, אורולוג רופא עור אין לי מושג.. תודה רבה
בשורות טובות הלוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישן בלילות - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר10/04/2012תוכל להגיע אלי ולקבל יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)