קלאמדיה בעיניים קשורה גם ליחסי מין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלאמדיה בעיניים קשורה גם ליחסי מין?
    יוסי
    10/04/2012

בוקר טוב,

החברה שלי הובחנה וטופלה בקלאדמיה בעיניים. הערכה שלנו שהמחלה עברה אליה לעיניים בעקבות ניתוחים, שלא נעשו בצורה אחראית, שהיא הייתה עוברת בעיניים לצורך הסרת כלזיון.

למען הסר ספק ביצעתי בדיקת קלאמדיה פעמיים (באמצעות שתן) ב - 2 מקומות שונים ובשניהם המחלה לא נמצאה אצלי.

2 שאלות בנושא זה:
    * אם יש לה קלמאדיה רק בעיניים האם זה יכול לעבור ביחסי מין?
    * אם ביצעתי בדיקת קלמאדיה פעמיים האם זה מספיק בשביל לקבל תשובה סופית או שהבדיקה הזו לא אמינה בכל מקרה?
    * האם אתם ממליצים לי בכל מקרה לקבל את הטיפול במחלה או שזה סתם מיותר?

תודה רבה ובוקר נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קלאמדיה בעיניים קשורה גם ליחסי מין? - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    10/04/2012

* אם יש לה קלמאדיה רק בעיניים האם זה יכול לעבור ביחסי מין?=כן
    * אם ביצעתי בדיקת קלמאדיה פעמיים האם זה מספיק בשביל לקבל תשובה סופית או שהבדיקה הזו לא אמינה בכל מקרה?=איזו בדיקת כלמידיה ביצעת?
    * האם אתם ממליצים לי בכל מקרה לקבל את הטיפול במחלה או שזה סתם מיותר?=ראשית תענה לשאלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת PCR

יוסי
    10/04/2012

שיטת PCR.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת PCR - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    10/04/2012

בדיקה אמינה ולכן אין מקום לטפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו