מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוץ מאוד- אודה לעזרתכםיוני16/04/2012
לפני כחודש וחצי הייתי עם תיירת, במהלך כל הסקס הייתי עם קונדום (גם בדקתי אותו אחריי זה וראיתי שהוא נשאר שלם)
הבעיה היחידה הייתה שהיא ירדה לי כדקה וחצי בלי קונדום, הפחד שלי הוא להידבק במחלה כלשהי אפילו ב- hiv. מאז האירוע עבר כחודש וחצי, לפני כשלושה שבועות עשיתי בדיקת דם להפטיטיס א וב' והכל יצא בסדר, גם הבדיקה של הhiv יצא בסדר ב"ה.
הבנתי אבל שזה לא מספיק זמן, הרופאה אמרה לי שאם אני רוצה להיות בטוח צריך לעשות בדיקה שוב (זאת אומרת 6 שבועות מאז האירוע) כאילו זה אמין יותר, האם זה נכון? ומה רמת הדיוק של הבדיקה הראשונה אם כך?
שאלה נוספת היא מה הסיכוי להידבק במחלות מין בעקבות מציצה? האם זה ניתן לבדיקה ע"י pcr הבדיקה? (חשוב לציין כי אין תסמינים כלשיהם על האיבר מין)
יש לי הפחד שאזיק לפרטנרית החדשה שלי כיוון שאנחנו מעוניינים לקיים יחסי מין ללא הגנה.
אודה לתשובתכם המקצועית, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוץ מאוד- אודה לעזרתכם - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר16/04/2012לאיידס ראוי להמתין 2-3 חודשים תלוי בסוג הבדיקה. לעגבת שבועיים. להפטיטיס C 16 יום להפטיטיס B חודשיים. לשאר מחלות המין 24 שעות- בבדיקת PCR.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- מופנה לד"ר שרגא וקסלר - תגובה
ד``ר שרגא וקסלר25/04/2012איך אני יודע מה סוג הבדיקה של האיידס= שואל את הרופא או את המעבדה.
את בדיקת ה-pcr גם ניתן לבדוק דרך רופאת המשפחה?=אנא ברר אצלה.
ועד כמה אמינה הבדיקה שעשיתי (אחרי 3 שבועות מהמקרה) אם אתה יכול למנות לי באחוזים, או באופן כללי.=על איזה בדיקה אתה מדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)