לחוץ מאוד- אודה לעזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוץ מאוד- אודה לעזרתכם
    יוני
    16/04/2012

לפני כחודש וחצי הייתי עם תיירת, במהלך כל הסקס הייתי עם קונדום (גם בדקתי אותו אחריי זה וראיתי שהוא נשאר שלם)
    הבעיה היחידה הייתה שהיא ירדה לי כדקה וחצי בלי קונדום, הפחד שלי הוא להידבק במחלה כלשהי אפילו ב- hiv. מאז האירוע עבר כחודש וחצי, לפני כשלושה שבועות עשיתי בדיקת דם להפטיטיס א וב' והכל יצא בסדר, גם הבדיקה של הhiv יצא בסדר ב"ה.
    הבנתי אבל שזה לא מספיק זמן, הרופאה אמרה לי שאם אני רוצה להיות בטוח צריך לעשות בדיקה שוב (זאת אומרת 6 שבועות מאז האירוע) כאילו זה אמין יותר, האם זה נכון? ומה רמת הדיוק של הבדיקה הראשונה אם כך?
    שאלה נוספת היא מה הסיכוי להידבק במחלות מין בעקבות מציצה? האם זה ניתן לבדיקה ע"י pcr הבדיקה? (חשוב לציין כי אין תסמינים כלשיהם על האיבר מין)
    יש לי הפחד שאזיק לפרטנרית החדשה שלי כיוון שאנחנו מעוניינים לקיים יחסי מין ללא הגנה.
    אודה לתשובתכם המקצועית, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוץ מאוד- אודה לעזרתכם

הוספת תגובה

• לחוץ מאוד- אודה לעזרתכם - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    16/04/2012

לאיידס ראוי להמתין 2-3 חודשים תלוי בסוג הבדיקה. לעגבת שבועיים. להפטיטיס C 16 יום להפטיטיס B חודשיים. לשאר מחלות המין 24 שעות- בבדיקת PCR.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- מופנה לד"ר שרגא וקסלר - תגובה

ד``ר שרגא וקסלר
    25/04/2012

איך אני יודע מה סוג הבדיקה של האיידס= שואל את הרופא או את המעבדה.
    את בדיקת ה-pcr גם ניתן לבדוק דרך רופאת המשפחה?=אנא ברר אצלה.
    ועד כמה אמינה הבדיקה שעשיתי (אחרי 3 שבועות מהמקרה) אם אתה יכול למנות לי באחוזים, או באופן כללי.=על איזה בדיקה אתה מדבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו