מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרדנרלהסתיו08/05/2012
בשנה האחרונה קיבלתי טיפול לא תקין. טופלתי נגד פטריה במקום נגד חידק אחר, ובנוסף גרדנרלה. לאחר מעבר לרופא אחר וגילוי החיידקים, קיבלתי טיפול שהסתיים לפני שבוע, אך היום התחילו לי כאבים בבטן התחתונה בזמן קיום יחסי מין ולעיתים כאב בנרתיק.
אני חוששת שמחוסר טיפול והיחלשות מערכת החיסונית אני יכולה לפתח מחלות קשות יותר, ואולי כדאי שאעשה בדיקה עם ביופסיה. אך רופא הנשים הנוכחי אמר שכשהוא לקח דגימה לתרבית לא מצא משהו שמצריך פאפ ושאין לי כלום.
אני מאוד חוששת להסתבכות מיותרת עקב טיפול לא נכון (מה שקרה בשנה האחרונה עם רופא אחר). ואני מתקשה לסמוך על הממצאים, כיוון שאני עוד סובלת.
האם יש צורך לערוך בדיקות מקיפות כמו פאפ? ביופסיה? דם מקיף למחלות? ושתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדנרלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד08/05/2012נשמע שאת מקבלת טיפול נכון.
ממליץ להמשיך בירור לפי המלצת הגניקולוג שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)