מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יכול להיות מצב של זיבה סמויהאליעזר21/05/2012
האם במידה ונדבקתי יכו לשהות אצלי חיידק הזיבה חצי שנה או יותר באופן סמוי
1) כאילו אני נשא של חיידק רדום ( שנה או חצי שנה ויתר)
2) האם חידק הזיבה יכול להיות פעיל בשקט בגוף ולגרום נזקים לזרע חודשים ארוכים
ואני לא ארגיש אפילו ?? ( בלי שחדר למחזור הדם !! או שחדר לעילית האשך, או הערמונית )
הלא אם חדר לאשך או הערמונית או מה שלא יהיה . ארגיש ועוד איך ......!!
השאלה במרוכז : האם חיידק הזיבה פשוט ישב ויקוננן בשקט חודשים ? וגם יזיק בשקט יש חיה כזאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכול להיות מצב של זיבה סמויה - תגובה
ד``ר רונן הולנד21/05/2012חידק זיבה (גונוריאה) יכול להימצא בשופכה או בלוע
ללא סימפטומים במשך חודשים. אם אתה מוטרד,
גש לאורולוג או רופא עור ובקש לבצע בדיקות מתאימות כדי
לשלול מצב שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק שנמצא בשופכה ולא פעיל
אליעזר21/05/2012חידק זיבה שנמצא בשופכה ואינו פעיל , אז בשלב זה לא אמור להפריע לפיריון
זאת אומרת להכניס אשה להיריון ? במצב זה עדיין אין הפרשה ואין בעית מוליכות !!??
וגם אין דלקת שתהרוס (בדגש בשלב זה ) חלק מהזרעים או יצורם .
ואני מודע לאפשרות הדבקת האשה עם כל ההשלכות על הפיריון אחר כך
ושוב לחדד :- בשלב כזה (שהחיידק לא פעיל) מה יפריע להיריון אם אני פורה כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה רגישה
אליעזר21/05/2012שמי אליעזר מקיבוץ בצפון ואני מנסה לברר משהו מעברי ( חשש מעברי ) נכון שזה נשמע "אקדמי" מכיוון שהיום אין לי בעיה
רציתי לדעת באם אותו חיידק זיבה שבהנחה שיישב אצלי חודשים בלי אף סימפטום !!!!!! (גם שנים אחרי לא זוכר שראיתי או הרגשתי משהו)
האם חיידק כזה שיושב חודשים בלי סימפטומים ,יושב ומזהם ומזיק ביינתיים ופוגע בזרע ובפיריון למרות שאין שום סימפטומים
שום הפרשה שום תחושה !! האם במצב זה "שקט/רדום - הוא מזהם ופוגע בזרע (בדגש במצב זה בינתיים)
או שהוא ומזהם ופוגע בפיריון רק כשהוא פעיל ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיידק זיבה שנמצא בשופכה חודשים
אליעזר21/05/2012השאלה העיקרית = חידק שנמצא בשופכה חודשים בלי סימפטומים האם הוא פעיל
האם מזהם במצב "שקט זה" ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נמצא חודשים לאחר דגירה- פעיל
אליעזר22/05/2012הבנתי ממך שחידק הזיבה יכול לשהות חודשים בשופכה (וגם בלוע)
שאלתי ?: האם הוא שוהה חודשים בשופכה למשל ללא הדגירה ( זאת אומרת לא פעיל)
או ששוהה פעיל בשקט (לאחר הדגירה).........
ואז הלא יעשה נזקים במשך הזמן ( והחידק די אלים ) ואז מי לא מרגיש או רואה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נמצא חודשים לאחר דגירה- פעיל - תגובה
ד``ר רונן הולנד22/05/2012לא ברור לי למה להתעסק כל כך הרבה בשאלות הללו במקום ללכת לבצע בדיקת שתן פשוטה ולדעת בדיוק מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה מהשצריך !!! שאלתי שאלה פשוטה
אליעזר22/05/2012דוקטור אעשה מה שצריך ... אבל שאלתי שאלה פשוטה!!!! יש לי מטרה ברורה לדעת ושוב : האם חיידק זיבה יכול לשהות חודשים ארוכים בשופכה כשהוא פעיל ומזהם בלי להראות סימן ??? הלא אחרי הדגירה החידק הדי אלים הזה גורם תוך זמן של כמה שבועות !!!!!! = או להסתבכות --- או להבראה !! ואם זה הסתבכות -- יש מצב שלא רואים או מרגישים ???
אלא אם כן ישב חודשים "בשקט" עד ההתפרצות (דגירה) והאדם הוא כמו נשא בדומה למחלות אחרות
זה למיטב הגיוני וידיעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)