מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אוראלי לאחר הרפס שפתייםאושר22/05/2012
שלום רב,
לפני כחודש התפרץ לי לראשונה בחיי (או למיטב זכרוני) הרפס שפתיים.
טיפלתי בהרפס והוא עבר. נותרה לי צלקת קטנטנה מתחת לשפה (מניחה שגם היא תעלם). שאלתי היא, האם במין אוראלי עם בן זוגי, כאשר כל שנותר לי הוא צלקת קטנטנה, יש חשש בהדבקה של הוירוס (ככל הידוע לו, הוא אינו נושא הוירוס).
כמו כן, לאחר שתעלם הצלקת, האם גם יש חשש הדבקה? ואם כן, מה ניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי לאחר הרפס שפתיים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/05/2012שלום רב,
הרפס שגורם לנגעים בפה הוא לרוב הרפס מסוג 1. הוא עשוי לעבור לאיזור איברי המין במגע אוראלי, אולם המחלה לרוב קלה יותר ויש פחות אפיזודות חוזרות. הדבקה בהרפס היא במגע ישיר עם נגעים פעילים. תתכן גם העברה במגע בעור גם לאחר העלמות הנגעים, אולם היא פחות שכיחה בהרפס מסוג 1 - כלומר אם אין נגעים פעילים, הסיכון להדביק בהרפס במין אוראלי הוא קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)