מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח למצא פיתרוןמשה03/06/2012
שלום רב!
אני צעיר בן 29 ,לאחר לקיחת ביופסיה מאזור איבר המין התגלה לי זן 16 של וירוס hpv
ממצאי הביופסיה הם BOWENOID PAPULOSIS
לאחר ריצות להרבה מומחים בתחום העור והפלסטיק(מהבכירים שבארץ)הובהר לי שהסרה על ידי לייזר וחנקן נוזלי היא מספיקה) של שאר הנגעים.
חשוב לציין שהדעות עדיין מנוגדות על אופן ההסרה של נגעים אלו.
התחיל בשאלות:
1.בביופסיה היתה עובי השכבה של הנגע כ 3 מילימטר-במידה ואני נגיד יעשה על נגע
אחר לייזר או חנקן נוזלי-אך אוכל לדעת בוודאות שהנגע הוסר בצורה מלאה ולא חלקית
2.איפה אני יכול למצא רופא מומחה שיטפל בי לא באופן פרטי מאחר ואני סטודנט ואין לי יכולות כלכליות לעמוד בטיפול פרטי שהוא מאד יקר
הכוונה שלי לרופא שיבצע לייזר בשילוב מיקרוסקופ
3.ממש עצוב שאין בארץ כימעט טיפול שמוצא עבור מצב של נגע נדיר שיש לי
כאשר אני ניזרק ממקום למקום בלי שום בעיה,אף אחד לא מיתייחס ברצינות לנגעים אלו
שהם בעצם נגעים טרום סרטניים...כמה עצוב!!!
תודה רבה-ומקווה למצא את המוצא לטיפול אחרי כבר מעל חצי שנה של בילבול וחוסר
אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת באותו נושא
משה03/06/2012אם הוסר נגע מסוג זה על ידי לייזר..
וכאשר אותו נגע לא הוסר במלואו-כלומר ונגיד הוסרו רק 2 מילימיטר עליוניים ומילימטר אחד בתוך העור נישאר
השאלה היא האם אותו נגע שלא הוסר יופיע שוב על העור חיצונית או שהוא ישאר
בתוך ריקמת העור-ובכך הוא יוכל להתפתח לסרטן ללא זיהוי ראשוני
תודה מראש שוב על התשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח למצא פיתרון - תגובה
ד``ר רונן הולנד06/06/2012שלום,
לא ברור לי מדוע אתה חושש שיש לך נגע טרום סרטני. הממצא המיקרוסקופי שאתה מתאר הוא ממצא אופייני ושכיח לקונדילומה על הפין.
אם הממצאים טופלו (אין הבדל ביעילות הטיפול בין לייזר, חנקן, מחט חשמלית), אם לא זקוק לטיפול כרגע אלא מעקב בלבד.
מומלץ בדיקה אצל אורולוג או רופא עור פעם בחצי שנה כדי לוודא שאין חזרה של הממצא. אם תהיה חזרה של הממצאים, צריך לצרוב אותם שוב.
אין טעם להוציא אלפי שקלים על טיפולי לייזר תחת מיקרוסקופ אם אין ממצאים כעת על העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)