UREAPLASMA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• UREAPLASMA
    טל
    06/06/2012

שלום רב,

הגעתי לרופא הנשים שלי לפני כלמעלה מ3 חודשים עקב דלקת בנרתיק.היה חשד שזה הרפס לכן שלחתי את בן זוגי לבדיקות- הרפס ושאר מחלות המין יצאו שליליות מלבד חיידק ה UREAPLASMA.
    גם אני נבדקתי והתוצאה היתה חיובית לחידק (שאר מחלות המין שליליות כולל ההרפס) שנינו טופלנו באנטיביוטיקה AZENIL (שלפני כשבועיים התפרסם מחקר שהיא מסוכנת) לאחר שחזרנו על הבדיקות גילנו שהחידק לא עבר. פניתי שוב לרופא הנשים שלי הוא רצה לרשום לי שוב את אותה התרופה ולאחר שסרבתי הוא נתן לי דוקסילין פעמיים ביום למשך 5ימים.
    בתקופה שלקחתי חשתי הטבה אך לאחר כמה ימים הרגשתי שוב את התסמינים- אי נוחות במתן שתן ובבטן תחתונה, ידעתי ששוב זה לא עבר וגם הבדיקות הראו על כך.

אני כבר ממש מיואשת וסובלת 3וחצי חודשים, איזה טיפול היית ממליץ לי לקבל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    UREAPLASMA

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם

טל
    07/06/2012

אני סובלת כבר המון זמן, ומעוניינת לדעת מה הטיפול היעיל בחידק ה UREAPLASMA.

אשמח מאוד אם תוכלו להשיב לי
    בתודה,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    07/06/2012

שלום רב,
    אוראפלזמה היא חלק מהחיידקים הרבים שקיימים הנרתיק באופן טבעי, אינה גורמת לסימפטומים ואינה מהווה עדות לזיהום או מחלה. אין צורך לטפל.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת לקבל טיפול בכל זאת

טל
    07/06/2012

עשיתי בדיקות שתן לבדיקה האם יש לי דלקת בדרכי השתן והתוצאות שליליות קראתי במקומות רבים שכשיש את החיידק הזה ישנם סימפטומים דומים לדלקת בדרכי השתן מה שאני מרגישה כיום. אני רוצה לטפל בזה.

שמעתי גרסאות של רופאים שטועני כי "אפשר לחיות עם זה" אני לא מעוניינת- שמעתי שיש השלכות לפוריות בעתיד הרחוק.

מה את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת לקבל טיפול בכל זאת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    07/06/2012

אינני מכירה השלכות על פוריות כתוצאה מאוראפלזמה, כאמור זה חיידק שקיים בנרתיק באופן טבעי ומהווה חלק מהפלוגה הרגילה של הנרתיק ואינו פתוגן, כלומר מחולל זיהומי. זו הסיבה שאין כל המלצה על טיפול בחיידק זה גם בהנחיות ה-CDC האמריקאי. זו אינה מחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו