עוד שאלה בנוגע להרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה בנוגע להרפס
    יובל
    11/06/2012

לפני שבוע הופיע לי פצע בשפה התחתונה לאחר חשיפה ממושכת לשמש (שהתלוותה בכוויות בגוף), כמה ימים לאחר מכן קיימתי יחסי מין עם חברתי שכללו מין אוראלי... יום למחרת היא שאלה אותי אם זה הרפס, ואני מצידי טענתי שלא כי בתור ילד נאמר לי תמיד שהפצעים הללו הם פצעי חום... איך אוכל לדעת אם אכן זה פצע חום, ויותר מזה, איך אוכל לדעת אם הדבקתי את חברתי באיבר מינה ?? אשמח לתשובה בהקדם כי המחשבה שהדבקתי אותה קשה מנשוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה בנוגע להרפס

הוספת תגובה

• עוד משהו..

יובל
    12/06/2012

לציין רק שההרפס היה בזמן גלד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו.. - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    12/06/2012

פצעי חום הם השם 'המסורתי' לפצעי הרפס.

האבחנה היחידה היא ע"י ביקור אצל רופא עור בזמן שיש את הנגע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה..

יובל
    12/06/2012

כבר הבנתי שזה אכן הרפס, שאלתי היא האם יש אחוזי סיכון במקרים כאלו ? זתומרת אם ירדתי לה בזמן שהפצע היה בשלב גלד, יש אפשרות להעריך סיכון בשבילה ? סליחה על זה שאני מקשה אני פשוט חרד בשבילה... ותודה רבה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו