מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונדילומהדורון27/06/2012
שלום רב, לפני חצי שנה גיליתי נגעים של קונדילומה מסביב לפי הטבעת. בבדיקת פרוקטולוג הנגעים היו רק חיצוניים. הלכתי לרופא עור שתחילה הסיר אותם עם מחט חשמלית ובטיפול השני באמצעות חנקן. העניין הוא שבמהלך החצי שנה האחרונה מדי פעם חוזרים בכמויות ממש קטנות נגעים כאלו אותם אני ממהר להסיר. שאלתי העיקרית היא איך נפתרים מהן לחלוטין??? והאם אני יכול לקיים יחסי מין (מוגנים כמובן)?
חשוב לציין שאני תמיד עושה מין מוגן ועם זאת קיבלתי את הנגעים האלו. ממש מטריד אותי המחשבה על זה כל הזמן למרות שהנגעים קטנים עדיין הם קיימים.
אשמח מאוד לתשובתכם בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר27/06/2012דורון שלום,
קונדילומות נגרמות מנגיף HPV, אשר, בדומה להרפס, לא נעלם לגמרי מהגוף אלא נותר במצב רדום ומדי פעם מתפרץ. ההתפרצויות רבות יותר בשנה הראשונה ולרוב התדירות פוחתת בהמשך. לא ניתן להעלים את הוירוס לגמרי, והטיפול ביבלות החיצוניות הוא סימפטומטי. הדבקה תתכן במגע עור בעור גם כאשר משתמשים בוקנדום, ולא בנוזל הזרע, לכן קונדום אינו מבטיח המנעות מהדבקה. יש להמנע מקיום יחסים בזמן שיש נגעים פעילים.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)