יחסי מין עם בחורה עובדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין עם בחורה עובדת

שלום רב רציתי לדעת אם יש סיכון למחלת מין אם בחורה עובדת תעשה לי ביד ? אני מאוד חרד מהדברים האלה שנוגעים למחלות מין אז רציתי לשאול אתכם האם יש סיכוי שאם בחורה עובדת תעשה לי ביד אז יהיה לי סיכוי להידבק במחלת מין . לא מעוניין לא במגע אוראלי ולא במגע מיני מלא . רק שתעשה לי ביד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין עם בחורה עובדת

הוספת תגובה

• יחסי מין עם בחורה עובדת - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    21/07/2012

סיכוי שואף לאפסי. אלא אם כן יש לה פצע פתוח ביד או שהוא נוגעת באיבר המין שלה ואח"כ בשלך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה סוגי מחלות ? והאם....

שרון
    22/07/2012

אם היא נוגעת באיבר מינה ומיד באיבר מיני יכול להיות סיכון לאיידס? ואם יש לה פצע פתוח ? למה זה יכול לגרום לי? ויש דרך למגן את הסוג מין הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה סוגי מחלות ? והאם.... - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    22/07/2012

אם היא נוגעת באיבר המין שלה ומיד אח"כ באיבר המין שלך יש סיכוי נמוך מאוד למחלות כמו גונוריאה קלמידיה קונדילומה הרפס. הסיכוי לאיידס הוא אפסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו