מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת קונדילומה בלייזרמודאגת23/07/2012
שלום
האם אתם יודעים באיזה בית חולים ניתן לעשות לייזר להסרת קונדילומה ?
אני כבר יותר משבוע מטורטרת בנושא הזה, תעזרו לי בבקשה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קונדילומה בלייזר - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/07/2012בכל בית חולים, לפחות באיזור המרכז, מבצעים טיפולי לייזר לצוואר הרחם. מבחינה בירוקרטית יש גם חשיבות באיזו קופ״ח את מבוטחת ומה האפשרויות שלך במסגרת הקופה. התייעצי עם רופא הנשים שלך לגבי נושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופת חולים לאומית
מודאגת27/07/2012תתפלאי, אבל באופן מוזר לרופאת הנשים שלי אין מושג באיזה בית חולים כן עושים ובאיזה לא, ופשוט הפנתה אותי למרפאות חוץ (ללא ביח ספציפי). ניסיתי להתקשר למספר בתי חולים למחלקות נשים שגם להם אין מושג על מה אני מדברת. עם הפקידות בעמדות במרפאה אני פשוט מתביישת לדבר על הנושא, ככה שנותרתי חסרת תשובות.
אשמח לדעת באיזה בית חולים עושים את הטיפול בוודאות, לאחר מכן אני אבדוק לגביי הכיסוי הביטוחי (הכסף פחות חשוב לי).
תודה שוב ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)