מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף! -מהי דרך ההידבקות בחיידק הזה?נטע26/07/2012
שלום רב,
אני בחורה שמטופלת בטיפוליי פוריות בבנק הזרע.
לאחרונה, בתרבית שנלקחה ממני באופן וגינאלי (ולא דרך תרבית שתן) - התגלה אצלי חיידק: UREAPLASMA UREAL-PCR - חיובי.
אציין ואדגיש שבכל חיי היו לי יחסי מין רק עם שני בני זוג, ותמיד תמיד הדבר נעשה עם קונדום בלבד!
השאלות שלי:
א. האם יתכן, ונדבקתי כתוצאה מתרומת הזרע?
ב. האם יתכן ונדבקתי מאחד מבני הזוג שהיו לי בעבר, למרות שהשתמשו בקונדום?
ג. האם טיפול של 14 יום בדוקסילין - מספיק כדי למגר את החיידק?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! -מהי דרך ההידבקות בחיידק הזה? - תגובה
ד``ר רונן הולנד26/07/2012חידק האוריאופלסמה נחשב לחלק מאוכלוסיית החידקים הרגילה (אינו מחולל מחלות) בנרתיק אצל נשים. אין הכרח לטפל באנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל השאלה שלי היתה אחרת -
נטע27/07/2012תודה ד"ר הולדנר על התשובה.
אבל -
אשמח לקבל מענה על השאלות ששאלתי בגוף ההודעה הקודמת.
כלומר - מהן דרכי ההידבקות האפשריות בחיידק?
האם יתכן שנדבקתי מבני זוג, שאיתן קיימתי יחסי מין עם קונדום בלבד??
האם יתכן שנדבקתי ממנת זרע בבנק הזרע?
שוב, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל השאלה שלי היתה אחרת - - תגובה
ד``ר רונן הולנד29/07/2012לא צריך שיהיה אירוע הדבקה בחיידק זה. הוא חלק מאוכלוסיית החידקים הקבועה בנרתיק ולעיתים בשופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)