הרפס באיבר המין??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס באיבר המין??
    בחור מודאג
    30/07/2012

היי..
    כבר המון זמן שיש לי הרפס שפתיים שבא והולך פעם-פעמיים בשנה.
    מדי פעם גם היו יוצאים לי פצעים (כמו חצ'קונים) על איבר המין. ותמיד התייחסתי אליהם בזלזול כאילו הם חצ'קונים ולא ייחסתי להם הרבה חשיבות- לאחר כמה זמן הם פשוט נעלמו..
    השבוע יצא לי מקרה שבו הייתה לי התפרצות של ההרפס בשפתיים ובו זמנית גם יצא לי פצעון מאוד מוגלתי על איבר המין. ואז התחלתי לעשות את הקישור בין השניים.
    האם יש לי הרפס באיבר המין?
    אם אני אלך לרופא לאחר שההתפרצות תסתיים יכולים עדיין לבדוק האם יש לי הרפס לפי בדיקת דם כלשהי?

אשמח אם תוכלו לענות לי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס באיבר המין??

הוספת תגובה

• הרפס באיבר המין?? - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    30/07/2012

שלום
    הדרך הטובה ביותר לאבחן היא לפנות לבדיקת רופא בזמן שיש את הנגעים על איבר המין. אחרי שהם נעלמים קשה מאד לאבחן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

בחור מודאג
    30/07/2012

אבל להנחה שלי ששני הדברים קשורים יש בסיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל.. - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    31/07/2012

לא בהכרח, נגיף ההרפס של השפתיים עלול לגרום גם להרפס גניטלי אולם באופן פחות שכיח, והתפרצויות לא בהכרח יהיו בו זמנית אם כי זה אפשרי.  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו