יחסי מין עם נערת ליווי בתל ברוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין עם נערת ליווי בתל ברוך
    קובי
    04/08/2012

שלום אני מאוד מאוד לחוץ ומבקש לקבל תשובה רצינית ואמיתית בעניין.
    לפני כשבוע הייתי בחוף תל ברוך,הכנסתי נערת ליווי אלי לאוטו ועשינו את הדברים הבאים:
    1.נישקתי אותה בפה נשיקות עמוקות עם לשון- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
    2.ליקקתי לה את החזה כולל את הפטמות - האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
    3. דחפתי לה אצבעות לאיבר מין שלה וגם לפי הטבעת ואחרי זה נגעתי/ שפשפתי באיבר מין שלי עם אותה יד ימין שלי - האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
    4. היא דחפה אצבעות לאיבר שלה ונגעה בו ואחרי זה עשתה לי ביד בלי קונדום האיבר שלי היה חשוף ליידים שלה שנגעו לפני זה באיבר שלה- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?
    5.ואז בסוף היא ירדה לי אבל שמתי קונדום וזהו זה הסוף.- האם זה יכול להדביק אותי במחלה כלשהי או לגרום לי איזשהו נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסר אחריות

דני
    09/08/2012

אני חייב להגיב לך,כמה חוסר אחריות ,כמה טיפשות..איך אתה מסוגל ללכת לזונה בתל ברוך שכל ילד יודע שזו האוכלוסיה המסוכנת ביותר להפצת מחלות מין קשות ביותר?!
    קודם אתה נתנהג בחוסר אחריות ואחר כך אתה שואל האם יש סיכוי שנדבקת במשהו..סביר להניח שנדבקת במשהו ואם לא אתה בר מזל ואולי תלמד לקח מהמקרה.
    גם כשחרמנים ומאוד רוצים צריך לקחת בחשבון מה עושים ואיך עושים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין עם נערת ליווי בתל ברוך - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    11/08/2012

שלום אביעד.

יש מספר מחלות שאתה עלול להיות חשוף אליהן במגע שאתה מתאר- זיבה, קלמידה, קונדילומה, הרפס, סיפיליס. הסיכוי להדבקה באיידס באירוע שאתה מתאר הוא אפסי.

כדאי להיבדק אצל רופא משפחה או אורולוג - בדיקה גופנית ובדיקת שתן כדי לשלול הדבקה במחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו