מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבדנה12/08/2012
ביום רביעי האחרון החלה אצלי תחושה של גרד בנרתיק שנמשכה עד יום חמישי. בהיעדר תור פנוי אצל רופאת נשים, הנחתי שמדובר בפטריה (כבר סבלתי בעבר מתופעה זו) ולכן התחלתי לקחת פרוביוטיקה ולאכול הרבה יוגורט. ביום שישי היה לי תור אצל רופאה, והיא נתנה לי לקחת פלוקנול (150 גרם), במנה אחת. לקחתי אותה בשישי בצהריים. בנוסף מרחתי דרמקומבין לפי ההמלצות. בשבת בבוקר כבר חלפה לגמרי תחושת הגרד, ובשבת בלילה קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. לצערי הרב באיזשהו שלב הוא קיים בי מין אוראלי, ומאז אני בדאגה כי הוא נדבק בפטריה.. השאלות שלי הן
1. במידה והוא נדבק דרך הפה, תוך כמה זמן אמורים להופיע סימפטומים הקשורים לפטרייה? האם יש לה זמן דגירה?
2. האם העובדה שהגרד נעלם אומרת שסופית נעלמה הפטריה?
3. האם הפטריה מדבקת בכלל? הרופאה אמרה לי שביחסי מין היא לא מדבקת אך לא ציינה מגע בפה, ובאינטרנט אני רואה דעות חלוקות בנוגע לאפשרות הדבקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד``ר רונן הולנד12/08/2012שלום,
פטריית הקנדידה היא אינה מחלת מין - אינה עוברת בקיום יחסי מין. היא למעשה שוכנת אצל כולנו, רק שלעיתים היא משגשגת יותר מהרגיל.
לכן, אין לבן הזוג שלך סיבה לדאגה - הוא לא נדבק.
הטיפול שקיבלת הוא טיפול טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)