מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעון על איבר המין לאחר מין אוראליאלון17/08/2012
כעבור כמה ימים בודדים לאחר המקרה יצאה לי על הפין מין פצעון כזה ממש מתחת לחור של הפין , הפצעון יצאה לפני משהו כמו שבועיים ועדיין לא עבר ! היו לי צריבות מספר ימים אך זה חלף ועכשיו פשוט יש את הפצעון ואני לא מרגיש שום כאב או צריבה
אני מאוד חושש!
חשוב לציין שגם התגלו אצלי כדוריות דם בשתן אך בבדיקת שתן יצאה לי תרבית שלילית !
חשוב לציין גם כי את הבחורה איתה קיימתי את יחסיי המין האוראלים לא מוכרת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו חשוב
אלון17/08/2012הייתי אצל הרופא והוא שלח אותי לאורולוג לבדיקת N.GONOREA משהו כזה ..
האם עליי לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש קשר לחס וחלילה איידס ?
אלון17/08/2012האם יש קשר לחס וחלילה איידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעון על איבר המין לאחר מין אוראלי - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/08/2012איתי שלום,
ישנן מחלות מין העוברות גם במין אוראלי ובהחלט יש צורך לפנות לרופא מומחה לבדיקה ושלילת מחלות אלו (גונוראה, כפי שציינת, ואחרות).
ניתן להדבק באיידס במין אוראלי, אולם המחלה לרוב לא מתפרצת תוך מספר ימים והסבירות לכך קטנה ביותר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)