מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בבקשה עזרה !!אלון21/08/2012
לפני כחודש הייתי בתאיילנד ויומיים לפני שחזרתי לארץ קיימתי יחסי מין אוראלים עם נערת ליווי (מצצה לי )
לאחר יומיים יצא לי על הפין (ממש מתחת לחור ) פצעון כאשר איבר המין במצב של זיקפה הוא ניראה טוב לעיין וכאשר איבר המין יישן הפצעון עדיין ניראה אך פחות ..
וזה כבר שלושה שבועות לא עובר ..
עשיתי בדיקת שתן וגילו אצלי כדוריות דם אדומות בשתן !
חשוב להזכיר שכל מה שתיארתי כאן התחיל משהו כמו יומים שלושה לאחר המיקרה..
הייתי אצל אורולוג והוא הסתכל ואמר שזה שטויות
אך לדעתי האורולוג זילזל בבדיקה שהוא עשה (הוא הסתכל שניה ואחרי משהו כמו דקה כבר הייתי בחוץ)
אפשר בבקשה עזרה ??
אני חושש מה עליי לעשות ??
הרופא מישפחה אמר לי למרוח סינטומיצין .. האם זה יעזור ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה עזרה !! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר22/08/2012אלון שלום,
אין אפשרות לתת אבחנה והמלצה על טיפול במסגרת הפורום. פצע על איבר המין יכול להיות שום דבר אך גם עלול להעיד על מחלת מין. אם לא היית מרוצה מהאבחנה הראשונית של הרופא אליו פנית, אתה יכול לפנות לרופא אחר.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)