מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עגבת ואיידסללא שם21/08/2012
שלום רב לפני בערך חודשיים שכבתי עם בחורה המגע היה עם קונדום אך הקונדום הולבש הפוך הוא כיסה חצי מאיבר המין והגמירה הייתה בתוך הקונדום היה שימוש לא נכון עם קונדום שבוע לאחר מכן פגשתי שוב את אותה בחורה והיא ביצעה בי מין אורלי ללא קונדום אחרי ארבע שבועות בערך מהמפגש האחרון נוצר לי כיב על איבר המין יותר כתם אדום גדול שלא כאב והוא עבר לי תוך שבוע והותיר מעין צלקת אני בחרדה עמוקה ויש לי כמה שאלות ברשותכם
1.קראתי באתר של הוועד שברבע מהמקרים ולפעמים אף למעלה מ 50% אנשים שנידבקים בעגבת נדבקים באיידס במקביל נתון זה מפחיד אותי מאוד האם לאור הכרותכם עם מקרים זה נכון
2.קראתי פה בפורום שהזמן הכי טוב לבדיקת קומבו היא בין שבועיים לשלוש ואז יורד רמת אנטיגן וניתן לזהות רק על ידי נוגדנים כי רמת האנטיגן יורדת אז כיצד יתכן הדבר שקומבו אמינה 7 שבועות לאחר המגע ואם היא בשלב זה מזהה רק נוגדנים זה עדין לא אמין כי צריך לחכות 3 חודשים
3.האם יכול להיות מצב שבו בדיקת דם מזהה נוגדנים לעגבת אבל בדיקת דם לאיידס לא כלומר הנוגדנים של האיידס באים יותר מאוחר באני רוצה לציין שיש לי בחודש האחרון כאבי ראש חוזרים דבר שלא היה לי מעולם
אם בן אדם במצבי עשה בדיקה 7 שבועות לאחר המגע החשוד שיצא שלילי האם יש להסתמך על בדיקה זאת או שהוא צריך לחזור על הבדיקה לאור מה שציינתי
אני רוצה לציין שהבחורה איתה היה המגע החשוד היא בחורה שמבצעת מין בתשלום ולפעמים סתם ככה עם חברה עושה רושם ממנה וגם לאחר מה שתיארתי והכיב שיצא לי שיש חשש גדול מאוד שהיא נשאית בבקשה אני חייב חוות דעת של רופא האם נרשמו הרבה מקרים של בדיקה שעשו 7 שבועות שיצא שלילי ואז שעשו אותה מועד אחר יותר מאוחר יצא חיובי אני חייב את תשובתכם בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה רופאים נכבדים התיחסותכם
ללא שם22/08/2012אני יודע שההודעה ארוכה ןאתם לא יכוליים לענות לי חד משמעית אבל בבקשה מכם יש לכם את הידע והניסיון לענות לאור מקרים ששמעתם או שראיתם אתם יכולים לענות ליבבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)