דגדגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגדגן
    דניאלה
    27/08/2012

שלום, בת 24
    לפני כשבוע הייתי אצל רופא הנשים שלי. עקב גרד קל. אמר שיש אודם קל בפתח הנרתיק ונתן דקטקורט קרם (פעמיים ביום)
    כשהגעתי לבית ושמתי את המשחה, משכתי את העור מעל הדגדגן כלפי מעלה, סתם כדי לבדוק אותו (משהו שאף פעם לא עשיתי וקראתי שכדאי לעשות) איך שהרמתי את העור הופיע לי מין חתיכת מוגלה קשה שכשנגעתי בה היא פשוט יצאה.
    וכשמתחתי את העור עוד ללמעלה גילתי שיש לי 2 נקודות לבנות על העור . מעולם לא כאב לי שם, לא כואב לי. אף פעם לא סבלתי מדלקות או פטריות.
    אציין כי בזמן קיום יחסי מין יש פעולה עם הדגדגן.
    השאלה מה זה? האם לגשת לרופא שוב?
    אני לא בלחץ כי אין לי שום כאב, אך מפחדת שאולי זו תחילה של זיהום או דלקת כל שהיא.
    לא יודעת אם יש קשר, אבל לא קיימתי יחסים כבר חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דגדגן

הוספת תגובה

• הנקודה הלבנה מופיעה על הערלה

דניאלה
    27/08/2012

החלה שמכסה את העטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגדגן - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    06/09/2012

שלום
    לא מדובר במוגלה אלא בהצטברות של הפרשות מתחת לעור שמכסה את הדגדגן, לא מדובר בזיהום ואין סיבה לדאגה. לגבי הנקודות הלבנות, אם זה מציק לך ואיני חולף פני לרופא הנשים שלך לבדיקה.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גם בת 24
    24/04/2013

בדיוק זיהיתי אצלי את אותו הדבר ונכנסתי ללחצים (בלי כאבים בלי כלום) וראיתי את ההודעה והתשובה ונרגעתי.
    רק רציתי להגיד תודה לבחורה האמיצה שהעזה לשאול :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו