אוראפלזמה אוראליטיכום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוראפלזמה אוראליטיכום
    אולגה
    31/08/2012

שלום. איבחנו אצלי אוראפלזמה אוראליטיכום הייתי רוצה לדעת איזה טיפול הכי יעיל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוראפלזמה אוראליטיכום

הוספת תגובה

• תשובה

מור
    31/08/2012

היי, גם לי היה את החיידק הזה ולקחתי אנטיביוטיקה בשם "דוקסילין" למשך 10 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוראפלזמה אוראליטיכום - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/09/2012

החיידק הזה נמצא באופן רגיל במערכת המין, היום לא נהוג לטפל בו היות ואינו גורם לסימפטומים קליניים או לבעיית פריון.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בהקשר הזה

מיטל
    03/09/2012

שלום,
    קיבלתי היום תוצאות של בדיקת שתן שבמה נמצא U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי.
    קראתי פה כי אמרת שאורופלסמה (זאת משמעות הבדיקה נכון?) זה חיידק שנמצא באופן רגיל במערכת המין ולא נוטים לטפל בו. האם הבנתי נכון?

בכל מקרה יש לי מרשם לרוליד.
    שאלתי היא - האם זה מדבק ביחסי מין וגינליים מוגנים או ביחסי מין אוראליים לא מוגנים?

יש לציין כי לא הרגשתי כלל בתסמינים?
    סליחה על מבול השאלות, אני קצת מבולבלת ולחוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו