קנדידה באיבר המין, עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה באיבר המין, עזרה דחוף
    בוריס
    13/09/2012

שלום, לפני כשבועיים מצאו אצלי את חיידק הכלומדיה, לאחר שתיית אנטיביאוטיקה הכל עבר אך באמצע סמתי לב לפצעוני על גבי איבר המין [אין לי ברית מילה] הלכתי לרופא הוא אמר שיש לי רוב הסכויים קנדידה והוציא לי משחת פוליקוטן מרחתי יומיים הפצעונים חלפו ובבוקר קמתי למקלחת וכשה שתפתי הייתה לי צרבת איומה בעור שמכסה תאיבר [בפנים] חששתי שזה בגלל המשחה והפסקתי למרוח לאחר 3 ימים המצב החמיר כל איבר המין התחיל להיות אדום האור הקלף דימום קל ומוגלה רצתי לרופא הוא אמר להמשיך למרוח תמשחה והוציא לי מרשם לעוד שתי משחאות ניזורל וגתתרים ואמר למרוח לסרוגין פעמיים ביום, היום נגמרה לי המשחה פוליקוטן והתחלתי למרוח ניזורל מחר אמרח תשניה, יש לי 3 בעיות שאני צריך יעוץ:
    1) נורא קשה לי לשתוף תמקום עם סבון או בלי זה כואב כאבים נוראים מה אלי לעשות ?
    2) אין לי ברית מילה והרופא אמר שאני צריך להחזיק תאיבר כל הזמן פתוח בגלל זה אני כבר שבוע לא הולך לעבודה ואפילו לא יוצא מהחדר כדי להחזיק אותו בלילה כשה אני יושן זה ניסגר ובבוקר אני קם עם כאבים עזים והמשחה ביחד עם מוגלה ...
    3) כמה זמן יקח לי להחלים ומה אלי לעשות כדי שהטיפול יהיה הכי אפקטיבי איך למרוח, כמה? איך לשתוף וכמה פעמים בבקשה ממכם תעזרו לי !!! אני כבר לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבוריס

דידי
    15/09/2012

אני מקווה שקיבלת את העצות.. לי היתה אותה הבעיה ואילו הדרכים היחידות שעזרו לי בעיקר שטיפת האיזור בתערובת הסודה-מעלים את הדלקת לגמרי. אבל הדלקת תחזור אחרי כמה שבעות אם לא תקבל טיפול נגד קנדידה\פטריית שמר\דלקת חלבית אצל רופא שמטפל בקנדידה.
    חשוב לציין שסוגי הקנדידה האלימים עמידים לסבון שאיתו אנו מתקלחים ואף ניזונים ממנו. לכן, מומחים בתחום ממליצים להמנע משטיפת הפצעים עם סבון ולשטוף בתערובת מים וסודה שקוטלת את התפתחות החיידק והפצע באותו איזור.(ניתן לשטוף גם את הפה מספר פעמים ביום באותה תערובת מים וסודה)
    תרגיש טוב
    מכל הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדידי

בוריס
    15/09/2012

דידי יש לך סקייפ או פייסבוק איזשהי דרך ליצור איתך קשר ליותר פרטים אני כבר מיואש :(
    המשחאות לא עוזרות בכלל לא יודע כבר מה לעשות ותגיד זה כואב לישתוף עם מים וסודה?
    ואם כן מה אלי לעשות שיכעב פחות? ואיפה יש רופאים מיוחדים שמטפלים בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבוריס

דידי
    15/09/2012

יש לי סקייפ-dimian501 אם תרצה לדבר. ניסיתי כ-15 משחות במשך כשנה גם לא עזר. הסודה מקלה מיד!!! לא שורף ב-כ-ל-ל!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבוריס

דידי
    15/09/2012

אני מקווה שלא שורף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדידי

בוריס
    15/09/2012

הוספתי אותך לסקייפ אחי תאשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבוריס

דידי
    16/09/2012

קיבלת את עצותי ונראה שהן עוזות לך.
    אם לא קשה, תן את תגובתך בכדי שאחרים יוכלו להגיש לעצמם עזרה
    במקרים דומים..
    ושהרופאים ילמדו לאבחן נכון ולא לרשום משחות ללא אבחנה...(אני סובל מאותה בעיה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה באיבר המין, עזרה דחוף!!! - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    15/09/2012

בוריס שלום,
    אכן נראה שאתה סובל, אולם הפורום נועד למתן ייעוץ כללי ולא לשנות טיפול או להמליץ על טיפול חלופי במקרים ספציפים.
    אני ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא עור לאבחנה וייעוץ, ואם אין רופא זמין אפילו לפנות למיון.
    החלמה מהירה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תצלם את זה ברוך

שלומי
    18/08/2016

תצלם את זה ברוך ואסתי התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו