ביצוע מין אורל לבחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצוע מין אורל לבחורה
    משה
    19/09/2012

שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי
    העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין .ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביצוע מין אורל לבחורה

הוספת תגובה

• ביצוע מין אורל לבחורה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    23/09/2012

משה שלום,
    אין אפשרות לתת לך תשובה מספרית של אחוזי סיכון הדבקה כי הם משתנים ממחלה למחלה וכמובן תלוי האם הבחורה בכלל חולה במחלת מין כלשהי. באופן כללי ישנן מחלות מין שעוברות במין אוראלי.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי לבחורה

משה
    23/09/2012

אפשר לענות לי על כל השאלה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביצוע מין אורל לבחורה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    23/09/2012

שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי - לא ידוע.
    העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין - אם היה רק מין אוראלי הסימנים יופיעו בפה, אולם איידס למשל הוא מחלה סיסמטמית.
    .ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי - אם יש לך מחלת מין אתה עלול להדביק את בת הזוג עימה אתה מקיים יחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו