מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצוע מין אורל לבחורהמשה19/09/2012
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי
העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין .ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצוע מין אורל לבחורה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/09/2012משה שלום,
אין אפשרות לתת לך תשובה מספרית של אחוזי סיכון הדבקה כי הם משתנים ממחלה למחלה וכמובן תלוי האם הבחורה בכלל חולה במחלת מין כלשהי. באופן כללי ישנן מחלות מין שעוברות במין אוראלי.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אורלי לבחורה
משה23/09/2012אפשר לענות לי על כל השאלה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע מין אורל לבחורה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר23/09/2012שלום רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחלות במחלה עם ביצעתי מין אורלי לבחורה מבלי שהגיעו הפרשות לפי - לא ידוע.
העם סמני המחלות מופיעם בפי הוא באברי המין - אם היה רק מין אוראלי הסימנים יופיעו בפה, אולם איידס למשל הוא מחלה סיסמטמית.
.ועם אני מקיים יחסי מין ללא מין אורלי אני יכול לדלהדביק את בת הזוג שלי - אם יש לך מחלת מין אתה עלול להדביק את בת הזוג עימה אתה מקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)