שורף לי בקצה הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף לי בקצה הפין
    נדב
    28/02/2008

לפני יומיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים בפעם הראשונה עם מישהי שאני מכיר טוב. אתמול החלה תחושה צריבה בקצה הפין, בחלקו הפנימי (סוף הצינור) אין הפרשות נראות לעין ואין משהו יוצא דופן על הפין עצמו, במתן שתן אין צריבה אולם המקום מורגש כל הזמן. אני בלחץ איום ונורא. מה זה יכול להיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף לי בקצה הפין

הוספת תגובה

• דלקת בשופכה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    29/02/2008

שלום רב,

לאור המהירות של הופעת התלונות , יתכן ומדובר בגירוי כימי בלבד - אולי קשור לחומר סיכה כלשהו או חומר אחר בו השתמשתם... יחד עם זאת כדאי לשלול ולטפל בדלקות זיהומיות כגון כלמידיה זיבה וטריכומונס. יש לפנות לבדיקה וקבלת מרמים לטיפול התרופתי.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את אותו דבר בדיוק

אסף
    27/03/2008

מצאת לזה פיתרון?
    אני במצב נואש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בקצה הפין

ד``ר שרגא וקסלר
    07/04/2008

כצעד ראשון אני ממליץ בדיקה קולפוסקופית של פי השופכה על מנת לזהות את מהות הבעיה. כצעד שני יש לשקות בדיקת מעבדה כמו PCR לזהוי מחולל זיהומי כמו מיקופלסמה או אוראופלסמה. לשני אלו יש טיפול אנטיביוטי פשוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל יש לי עוד שאלה בנושא

דור
    09/02/2010

ישלי עוד שאלה
    זה יכול לגרום לי לעקרות או משהוא?
    ויש אולי תרופות ביתיותמשהוא ?שאני לא יצתרך ללכת לרופא?
    ויש לי עוד שאלה שמעתי שיש שמקום שיכולים ללכת אליו בני נוער ולעשות בדיקות בלי שההורים ידעו ושזה רק בין הרופא לביני ? האם אתה יכוללתת לי פרטים על המקום בראשון לציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן...

ד``ר שרגא וקסלר
    09/02/2010

אין חשש לעקרות. על מרכזי בדיקות ניתן למצוא באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה לא נעימה בקצה האיבר

רוני
    11/10/2013

היי

אני גם קיימתי יחסים עם מישהי שהכרתי טוב
    ובפעם הראשונה אחרי חודשים שהורדתי את הקנדום
    יומיים אחרי התחילה לי תחושה של שורף בקצה של איבר המין
    אין לי שירפה במתן שתן אבל זאת תחושה מציקה רק בקצה
    אני חייב לציין שהבחורה שהייתה איתי היה ריח קצת לא נעים בחלק האינטימי שלה
    מאז הפעם הזאת לא היה בייניינו מגע אינטימי שוב
    היא טוענת שאין לה שום דבר והיא "נקיה" השאלה שלי האם יש מצב שאני אולי רגיש אליה מבחינה החומרים בייניינו
    אני מציין שגם אין לי שום סימנים על איבר המין והוא נראה תקין לחלוטין כמו כן אני חושב שהחילוף חומרים שלי קיבל תאוצה פתאום
    הדבר היחיד שיש לי אני לא יודע האם זה קשור בבוהן באצבע יצא לי כמו יובש כזה משהו שלא קרה לי אף פעם
    בנוסף אני לא יודע גם אם זה קשור אבל אני קצת אוכל פחות מרצון ולא בגלל שאין לי תאבון הורדתי שמונה קילו ב חצי שנה אז יש מצב שאני לא אוכל מסודר
    אני בן 40 ושוקל 64 170
    אני אשמח לתגובה מה עליי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתקרב לדר שרגא וכסלר

שגיא
    12/10/2013

שרגא וכסלר אוהב כסף והוא יספר לכם על כל מיני בדיקות שהוא ורק הוא מאמין בהם
    תשימו לב ששרגא וכסלר הוא סוחחר ממולח שניכנס גם לפרום כאן שהוא לא מנהל אותו כדי לצוד חולים .

שרגא וכסלר עובד בכל פורום אפשרי לקידום מכירות.

אל תתקרבו לאיש הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה לא נעימה בקצה האיבר - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    13/10/2013

כדאי ללכת לבצע בדיקות שתן דרך הרופא המטפל. יתכן שיש לך דלקת של השופכה - טיפול אנטיביוטי מתאים ותרגיש הרבה יותר טוב.

חבל לדחות את הטיפול כדי שלא תתפתח דלקת כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו