שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    כרמית
    14/10/2012

רציתי לדעת האם אפשר להידבק במחלות מין לרבות איידס והפטטיס ומחלות מין אחרות כגון: זיבה, כלימידיה, הרפס, עגבת וכו' אם מישהי יוצאת משירותים ומנגבת למטה עם נייר ולפני שהיא שוטפת ידיים היא נוגעת בשיער שלה ומסדרת אותו במשך כמה שניות ואז רוחצת ידיים או שהיא לא רוחצת בכלל ואז אני נותנת לה נשיקה על השיער והפנים איפה שלפני שנייה היא נגעה עם הידיים וההפרשות...ונניח והן עוד לא התייבשו..
    אני שואלת כי פתאום אחרי שזה קרה שורף לי למטה והיום חברה שלי אמרה שכנראה יש לה איזושהי דלקת באגן, רחם או וכיו"ב והיא לא יודעת ממה זה נגרם ואני מפחדת..איך אני אגיד לה שאני פוחדת שנדבקתי ממנה בצורה כזו הרי היא לא תבין אותי ותגיד שזה שטויות....ואגב זה קרה לי פעמיים שמישהי יצאה משירותים וישר אחרי שהיא ניגבה היא סידרה את השיער שלה עם הידיים והרי הידיים מזדהמות מהפרשות אחרי שירותים...ואז ישר נישקתי אותן על הפנים והשיער איפה שהן נגעו...
    מה הסיכוי להידבק כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• שלום! - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    15/10/2012

שלום,
    הסבירות להדבקה בדרך שתיארת הוא אפסי. אין סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו