מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אלייזה המשךיאיר15/10/2012
שלום
מה זאת אומרת הסבירות נמוכה ....אני אז ביקשתי תשובה סופית והם אמרו לי שהבדיקה היא נותנת תשובה סופית בטווח הזמן שצינתי " חודשיים ו 12 ימים " למה זה קורה לי אני ממש מטושטש ולא יודיע מה לעשות ....אך אומרים שהבדיקה אמינה ומשקפת את מצב הנבדק לפני חודשים ,,,,ואחרים אומרים שלושה חודשים .....רופאים אומרים הבדיקה אמינה
ואחרים אומרים פחות אמינה ...
בבקשה תעשו לי סדר בבלגן :
1: מה היא מידת אמינות בדיקת האלייזה " באחוזים " ??
2: מה היא תקופת החלון , חודשיים או שלוש ומה זה אומר ??
3: במידה ומתברר שטעו בבדיקה האם אני עלול להדביק אנשים שאני חיי איתם יום יום " יש לציין שלא קיימתי איתם יחסי מין , ולא הזרקנו סמים ביחד ??
4) יש לציין שדיברתי עם משרד הבריאות ואמרו לי שהבדיקה אמינה לאחר חודשיים .....למי להאמין ??
תודה רבה אני מקווה שתצליחו להבהיר לי את הסיטואציה מכיוון שהנושא הזה ממש גורלי וזה משפיע על כל החיים שלי .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלייזה המשך - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/10/2012בדיקת איילזה בודקת נוגדנים לנגיף HIV. כמעט אצל 100% מאוכלוסיה יהיו נגיפים חודשייים לאחר ההדבקה בכמות כזו שאלייזה יכולה לזהות אותם.
לכן זוהי בדיקה עם אמינות גבוהה ביותר (עד 99%) כבר לאחר חודשיים.
אם אתה בריא בדר"כ (אין לך בעיות של מערכת החיסון) ועשית בדיקת נוגדנים חודשיים אחרי המגע והיא יצאה שלילית, אתה יכול להיות רגוע.
אם אתה עדיין חושש, תעשה בדיקה נוספת - הסיכוי ששתי בדיקות טועות הוא אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)