מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים קיצונים באיבר המין שלי-נקבהבת 1716/10/2012
אני עוד מעט בת 17 , יצא לי לקיים כמה פעמים יחסי מין .. והיתה פעם אחת שקיימתי יחסי מין בלי קונדום אבל הוא הוציא הרבה לפני שהוא גמר .. שבוע וחצי בערך אחר כך חשתי גירודים חזקים בתוך איבר המין שלי ושרף לי .. הלכתי לשירותים לבדוק וראיתי שאחת מן החצוצרות שבאיבר מיני התנפחה מאוד וכל איבר המין האדים .. שמתי טלק כדי להקל על הגירויים .. לאחר מכן ההפרשות התחילו להיות מאוד קיצוניות ובכמויות גדולות מהרגיל וגם מאוד סמיכות .. ועכשיו לאחר 4 ימים שוב החלו גירודים חזקים והבחנתי שהחור של השתן התנפח מאוד .. אני לא רוצה שההורים ידעו על כל זה כי אם זה בעקבות יחסי המין אני לא רוצה שהם ידעו בכלל .. מה לעשות ? איזה תרופה לקחת ? למי לפנות ? זה יעבור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים קיצונים באיבר המין שלי-נקבה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/10/2012שלום רב,
המצב שאת מתארת יכול להגרם מזיהום - לאו דווקא בהקשר של קיום יחסים. עלייך לפנות לבדיקת רופא נשים - כאמור לא בטוח שיש קשר בין קיום היחסים לבעיה שלך, אולם עלייך לדווח לרופא הנשים על העובדה שאת מקיימת יחסים ומומלץ לשוחח עימו גם על נושא אמצעי מניעה, כך שגם אם את מגיעה עם אחד ההורים עדיף שתכנסי לרופא לבד כדי שתוכלי לדבר בחופשיות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שנכנסתי להיריון ?
בת 1721/10/2012יש לי מלא גלי חום בזמן האחרון אני צריכה עוד מעט לקבל מחזור וכל מה שאמרתי קרה לפני כחודש .. הבטן שלי ממש טיפה התנפחה אבל אני לא יודעת אם זה לפני שאני צריכה לקבל מחזור או אם נכנסתי להיריון .. יש אפשרות שאני יכולה לדבר עם רופא ממוחה בפלאפון ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שנכנסתי להיריון ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/10/2012כדי להתייעץ עם רופא צריך להגיע אליו למרפאה. את יכולה לקבוע תור לרומא נשים דרך קופת החולים שלך. בכל מקרה, הסימפטומים שאת מתארת לא ספציפים ובהחלט יכולים להתאים לימים של לפני קבלת הווסת ולא בהכרח להריון. את יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית (שיש בכל רשתות הפארם) כדי לקבל תשובה מהירה אם את בהריון או לא.
בברכה,
ד״ר בינה כהן סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
בת 1723/10/2012המחזור שלי נע בין ה20 עד לתחילת חודש לא כ"כ סדיר .. ועוד לא הייתי צריכה לקבל .. אני קיימתי שוב יחסי מין מוגנים (עם אמצעי מניעה) ועכשיו ששחזרתי הביתה יצא לי דימום .. אני חושבת שזה המחזור אבל זה היה מאוד דליל היו ממש טיפות מזעריות .. וממה שהרופא אמר לי כנראה שבעקבות שקיימתי יחסיי מין ללא אמצעי מניעה בפעם הקודמת נהייתה לי פטריה .. אולי זאת הסיבה של הדימום ? או שזה המחזור פשוט דליל יותר ( כי פחות או יותר זה התאריך שאני צריכה לקבל )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר24/10/2012לעתים קרובות הווסת מתחיל בדימום חלש יותר שמתגבר אחרי יום יומיים. פטרת לא גורמת לדימום, וגם לא נגרמת כתוצאה מקיום יחסים לא מוגנים - פטרת אינה מחלת מין.
אם הדימום לא הופך לווסת רגיל, ולא תקבלי ווסת בטווח של שבוע ממועד קבלת הווסת המשוער, פני לבדיקת רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)