הרפס= איך נדבקים באמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס= איך נדבקים באמת
    יוסי
    27/10/2012

שלום לרופאים הנכבדים
    אני בן 39, הכרתי בחורה כבת 40 , יצאנו לדייט אחד והבחנתי כי יש לה הרפס בשפתיים (שפה עליונה).
    (אני אדם בריא לחלוטין). לפיכך, כדי להימנע מאפשרות קלושה אפילו להידבק - לדעתי אין טעם להמשיך בקשר עימה . היא גם אמרה שקיבלה את זה בנשיקה ממישהו בעבר. נתתי לה נשיקה עדינה על הלחי ו..זהו. אני מאוד חושש להידבק אם אמשיך לצאת עימה , ובעתיד אקיים איתה יחסי מין מלאים - האם אני צודק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס= איך נדבקים באמת

הוספת תגובה

• הרפס= איך נדבקים באמת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    28/10/2012

הרפס היא מחלה שכיחה, הרפס של השפתיים (הרפס סוג 1) אכן יכול לעבור מנשיקה (גם לא בהקשר מיני), ועלול גם להדביק את איברי המין במגע אוראלי אם כי השכיחות אינה גבוהה. לרוב ההדבקה היא כשיש נגעים, בהרפס מסוג אחד נדירה הדבקה שלא בזמן נגעים פעילים.
    ההחלטה אם להמשיך בקשר עם מישהי עם הרפס השפתיים היא כמובן שלך בלבד, לדעתי זו לא צריכה להיות הסיבה היחידה לניתוק קשר עם מישהי שמצאה חן בעיניך.

ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו