כיב שני תוך 4 חודשים הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיב שני תוך 4 חודשים הצילו!!!
    ללא שם
    31/10/2012

שלום לפני 4 חודשים קיימתי מגע מיני עם בחורה שנותת מין בתשלום וגם בלי הבחורה לא זהירה בכלל ויש לי לשד גבוה שהיא נשאית 4שבועות אחרי המגע מיני איתה יצא לי כיב על איבר המין שעבר אחרי שבוע הוא חזר לי שוב באותו מקום באותה צורה לפני כמה ימים בנוסף יש לי פריחה בחלקים מסויימים בגוף כאבי שרירים כאבי ראש בספירת דם יש חריגה ב mono ו rdw עשיתי בדיקת עגבת הרפס ו hiv אחרי 3 חודשים שיצאו תקינות מה זה יכול להיות האם אני צריך לחזור על הבדיקות שיעבור חצי שנה יש לי הרגשב כללית רעה וירידה בלחץ דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כיב שני תוך 4 חודשים הצילו!!! - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    31/10/2012

שלום,

כדאי לחזור על הבדיקות לסיפיליס.

סיבה נוספת לכיב כזה הוא החידק H. ducreyi, אבל קשה לאבחן אותו ולעיתים מומלץ לקבל טיפול אנטיביוטי אמפירי (בלי שיש הוכחה לקיומו) כדי למנוע את החזרות של הכיב.

לעיתים האבחנה הסופית היא רק לאחר ביופסיה של הממצא בזמן התפרצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות לך ד"ר רונן

ללא שם
    31/10/2012

ד"ר יקר האם אתה חושב שיש מקום לחשד של hiv במקרה זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רונן הולנד שתיקתך כהודעה

ללא שם
    01/11/2012

אני מבין שאתה לא יכול לתת לי תשובה חד משמעית אבל אם יש חשד של hiv הייתי רוצה לדעת אם אני צריך לחזור על הבדיקה בתום חצי שנה ככפי שקראתי 95% מתגלים כעבור.חצי שנה אז אני ישמח לתשובה ושוב אני מוריד ממך כל אחריות רוצה רק תשובה כנה תיהיה מלחיצה כמה שתיהיה האם יש אמת בדבר?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רונן הולנד שתיקתך כהודעה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/11/2012

הנגע אינו מרמז ל HIV.

אם ביצעת בדיקת איידס חודשיים אחרי המגע החשוד והיא היתה שלילית, אתה יכול להיות רגוע. אם אתה עדיין חושש, תמיד אפשר לעשות בדיקת איידס נוספת אפילו אם רק כדי להירגע יותר

דרך אגב - שתיקות בפורום אינן רומזות על כך שאני חושש לומר לך את האמת. זוהי לא דרכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו