מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסהדר14/11/2012
לאחר הפלות חוזרות עשיתי בדיקות דם.
הרופאת נשים הפנתה אותי בין היתר גם לבדיקת הרפס.
מזה כ-3 שנים, מאז ההריון הקודם שלי- אני סובלת מאפטות רבות בחלל הפה.
תוצאות בדיקות הדם שלי הם:
HERPES HSV 1+2 IgM גבולי
HERPES HSV 1+2 IgG חיובי
מה המשמעות של הבדיקות? כיצד נידבקים בסוג זה של הרפס והאם יש קשר
לאפטות בפה? אין לי פצעים/אפטות באיבר המין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/11/2012הדר שלום,
התשובה לא ספציפית, הרפס סוג 1 גורם לנגעים בפה (לא לאפטות אלא לנגעים הרפטים, אם כי לא תמיד קל להבדיל בינהם. לא כל אפטה בפה היא הרפס). הרפס סוג 2 גורם לנגעים באיברי המין. התוצאה שלך מראה שיש לך נוגדנים אולם לא ידוע לאיזה מהסוגים. נוגני IGM גבולי יכול להעיד שהיה זיהום לאחרונה אולם קשה לדעת מתי בדיוק. לא בטוח שיש קשר לאפטות או להפלות.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)