מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVEשי-לי15/11/2012
שלום,
בבדיקת מחלות מין נמצא שיש לי את החיידק הזה.
יש לי מספר שאלות:
1. האם החיידק גורם לכאבים במפשעה ולרגל ימין ובלטות לימפה מוגדלות?
2. היום קיבלתי רופא טיפול ב- RULID. האם הטיפול טוב?
3. אני חושבת שיש לי את החיידק כבר 3 חודשים ללא טיפול.. האם זה שלא טיפלתי בו והיו לי תסמינים זה מסוכן?
4. אם לא החיידשק גורם לכאבים, בלוטות לימפה מוגדלות והקרנה לרגל מהירך עד לקרסול. איזו בדיקה מומלץ לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVE - תגובה
ד``ר רונן הולנד18/11/2012היכן נמצא החידק ? ב PCR של השתן או במטוש מאיזור השופכה ?
רוב הסיכויים שהחידק אינו גורם לסימנים שציינת וצריך להמשיך לברר את הכאבים ברגל ואת בלוטות הלימפה.
אוריאופלסמה רגישה בדר"כ לרוליד, השאלה אם בכלל צריך לטפל - אם החידק צמח בנרתיק או בשופכה, אין חובה לטפל בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיידק נמצא אצלי,וקיבלתי אותו טיפול
לירן לוי31/07/2013יש לי שאלה לגבי החיידק הזה.. נמצא גם אצלי החיידק הזה וקיבלתי את אותו טיפול.
כדורי דוקסילין למשך עשרה ימים .. פעמיים ביום.
השאלה שלי האם הכדורים יכולים להשמיד את החיידק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שנערכה היא:
לירן לוי31/07/2013יש לציין שהבדיקה שנערכה היא בדיקת שתן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירי19/11/2012החיידק בבדיקת PCR בשתן. צריך לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד``ר רונן הולנד19/11/2012רק אם יש תסמינים - צריבה, תכיפות, חום או אם אתה חולת סכרת או בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)