מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לדוקטור רונן הולנדמנשה20/11/2012
לאחר קבלת מין אוראלי מנערה מזדמנת הופיעו על איבר מיני כל מיני שינויים כגון : פצע שלא התרפא כבר קרוב לחצי שנה , נקודות לבנות כאלה, צריבה, כאב בבטן תחתונה (הצריבה והכאבים בבטן חלפו לאחר מספר שבועות .. אל הפצע עדיין לא עבר)
חודשיים לאחר החשש להדבקה ביצעתי בדיקות למחלות מין: זיבה עגבת איידס צהבת כלמידיה! כולם יצאו שלילי (בדיקה תקינה)!
הריי היו לי את כל הסממנים למחלת מין (ועדיין יש את הפצע) אז איך הבדיקות יצאו תקינות?
החשש שלי הוא האם אני אוכל להדביק מישהי כאשר אנחנו נקיים יחסיי מין ? גם לאחר שהבדיקות יצאו תקינות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדוקטור רונן הולנד - תגובה
ד``ר רונן הולנד20/11/2012ברפואה אין אף בדיקה עם דיוק של 100%.
אם אתה עדיין חושש ממחלות מין - אפשר לבצע שוב את בדיקות הדם והשתן.
אם הפצע לא עבר, צריך להיבדק ע"י אורולוג / רופא עור ולהחליט לגבי טיפול או אפילו נטילת דגימה מהפצע כדי לאבחן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)