טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי כבר תקופה די ארוכה תחושת צריבה בנרתיק, לאחרונה מקרין גם לכיוון המפשעה והירך הפנימית. שני הגינקולוגיים שהלכתי אליהם לא איתרו את מקור הבעיה. לדעתי יש לי זיהום (נוצר לאאחר קיום יחסי מין לראשונה עם הפרטנר הנוכחי). איזה טיפול עליי לקבל? או איזה בדיקה לעשות? אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. תודה.
נ.ב יצא שלילי בדיקת איידס ומחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם בדיקות למחלות מין היו שליליות, אין לך מחלת מין (לפחות מה שנבדק - אינני יודעת אילו מחלות נבדקו). זיהום נרתיקי לרוב לא גורם להקרנה לכיוון הרגל - כדאי אולי לבדוק אם אין בעיה אחרת, או נוספת, שגורמת לכך. יש לבדוק אם המקור הוא בגב, לשלול בקע או בלוטות לימפה במפשעה, ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד