אינקובאציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינקובאציה
    יעלי
    24/11/2012

שלום רב.
    בת 37, קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני יומיים, משך הארוע היה די ארוך, בן כמה שעות לאחר תקופה בה לא הייתי ככ פעילה. כבר בסיום היחסים אזור הכניסה לנרתיק ומעט סביב היה אדום מאוד ורגיש בצורה בולטת למגע. היום, 48 שעות לאחר מכן, עדיין אדום ורגיש אך פחות. התחלתי ליטול גלולות לפני שבועיים לאחר 7 שנים ללא כל אמצעי מניעה הורמונלי.
    האם ייתכן כי נדבקתי במחלה כמו גונוריאה, עגבת או טריכומונאס וכבר לאחר 12 -24
    שעות ישנם תסמינים? (מעבר לתחושת הבערה והאודם באזור, גם החל גרד שמרגיש בדיוק כמו גרד שאני מכירה מקנדידה).
    היום יש שיפור קל מאוד מבחינת התחושה הכללית באזור וההפרשה שהיתה לי עד אתמול היתה בגוון צהבהב חום בהיר..חשוב לציין כי לאור הגלולות יש דמם קליל מדי פעם ורדרד כך שבהתחלה תהיתי מדוע הזרע בגוון כזה אך ייתכן מאוד שיש כאן שילוב של זרע בעל גוון רגיל עם הדמם המינורי שלי.
    אז הרי סיכום שאלותיי:
    1. האם ייתכן לחוש בתסמינים כבר לאחר 12 שעות? (האם קיימת איזו שהיא STD שהאינקובאציה שלה קצרה כל כך?)
    2. האם עצם תחילת נטילת גלולות משפיעה על הרקמה באזור באופן כזה שהאזור עלול להיות רגיש יותר לקיום יחסים אינטנסיביים?
    3. ברור שאלך להיבדק אך תוך כמה זמן מרגע קיום היחסים ניתן לבצע בדיקה מהימנה לגונוריאה, טרפונמה וטריכומוניאזיס?

אשמח לתשובותיכם.
    תודה תודה.
    יעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינקובאציה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת לי

יעלי
    24/11/2012

האם במידה ומבצעים בדיקות ל - STD, צריך לבצע גם תרביות מהלוע? עין?
    ובכלל, האם לאחר מגע מיני לא מוגן הכולל אוראלי ופרונטלי, האם כדאי להיבדק וכמה זמן לאחר קיום המגע ניתן להיבדק לזיבה, עגבת וטריכומונאס?
    (ידוע שאיידס וצהבת C מחכים 3 חודשים).

אשמח מאוד לתשובותיכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינקובאציה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    25/11/2012

למחלות מין חידקיות של השופכה יש תקופת דגירה של מספר ימים ועד מספר שבועות.

התופעה שאת מתארת מתאימה לתגובה דלקתית מקומית ולא זיהומית.

אם אין שיפור, צריך לפנות לגניקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו