האם נדבקתי ב איידס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נדבקתי ב איידס ?
    נשא ?
    03/12/2012

שלום ... בדיוק לפני חודש הלכתי לזונה .. השתמשתי בקונדום שהיא הביאה לי , אך לפני כן קיבלתי מציצה ממנה ללא קונדום , קראתי באינטרנט שהתופעות הראשונים זה כמו שפעת
    עכשיו אני חולה עם חום כאבי ראש ושלשולים ובחילה קטנה כאשר אני אוכל.
    האם אני צריך לחשוש ?
    תודה
    ואיפה אוכל לעשות בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נדבקתי ב איידס ?

הוספת תגובה

• האם נדבקתי ב איידס ? - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/12/2012

שלום רב,
    התופעות שאתה מתאר הן לא ספציפיות, והסיכון להדבקות באיידס לפי תיאור במגע הוא נמוך מאד. אתה יכול לפנות לרופא משפחה לצורך בדיקת איידס בקופ"ח, או למרפאות ספציפיות המטפלות במחלות מין כגון המרפאה בלוינסקי.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהה

חסוי
    17/12/2012

תודה זה ממש ירגיע אותיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוףףף

חסוי
    17/12/2012

לפני בארך חודש ומשהו שכבתי אם משהי שאחרי זה נודע לי שהיא שוכבת אם הרבה וגם לא ממש שכבנו זה היה בפנים בתקופת זמן של 4 דקות גג ובזמן האחרון אני מרגיש קצת שינוים בגוף כמו ירידה בשרירים עיפות וחוסר מצב רוח והלילה יתעוררתי כשה כולי רטוב מזיע וזה פעם רשאונה שזה קורה לי מבקש תשובה ואם כן איפה אני יכול ליבדק באזור הדרום תודה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוףףף - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    17/12/2012

הסימפטומים שאתה מתאר אינם ספציפים. כדאי לפנות לבדיקת רופא משפחה באופן כללי. בדיקת איידס ניתן לעשות בכל קופת חולים בבדיקת דם פשוטה.
    בברכה,
    ד״ר בינה כהן סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו