עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אלון
    05/12/2012

שלום

1. האם אני יכול להידבק בקונדילומה אם מישהי שהיא נשאית קונדילומה באיבר מין שלה מבצעת בי מין אוראלי בילבד ... ?

2. קיבלתי מין אוראלי ממישהי מיזדמנת ולאחר משהו כמו חודש וחצי הופיעו לי 2 פצעים בפה שלא התרפאו קרוב לשלושה חודשים ( ועדיין לא התרפאו).. האם יש קשר בין הדברים? ?
    הייתי אצל הרופא הוא בדק את הפצעים ונתן לי הפניה לביופסיה (לא יודע אם זה קשור אבל לא סיפרתי לו על הסיפור של היחסי מין שקיבלתי)
    א) האם הביופסיה מזהה גם מחלות אחרות או שרק סרטן ?
    ב) אני רק בן 19 לא מעשן האם בכלל אני צריך לעבור את הבדיקה ?
    ג) הפצעים שיש לי בפה כל כמה זמן הייתי נושך אותם האם בגלל זה הפצעים לא מתרפאים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    05/12/2012

אלון שלום,
    העובדה שהופיעו אצלך פצעים בפה לא נשמעת לי קשורה לעובדה שביצעו בך מין אוראלי כחודש וחצי קודם לכן.
    ביופסיה נועדה לאבחנה של מחלות רבות ולא רק מחלות סרטניות. לעתים קרובות מחלות שמתבטאות בכיבים בעור נראות מאד דומות זו לזו וכדי להגיע לאבחנה הנכונה יש צורך בביופסיה. הגיל שלך והעובדה שאינך מעשן לא קשורה לכך.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו