טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, כמעט לפני שנה היו לי המון קונדילומות באזור פי הטבעת ואיבר המין, עשיתי מספר טיפולי לייזר ונשארו לי באזור צלקות לבנות. כבר שבועיים בערך אני סובלת מגירוד לא נורמלי באזור איבר המין ופי הטבעת, כמו כן בחיבור של איבר המין ליריכיים. לפימים גירוד חזק מוביל לנפיחות. כרגע שמתי לב שהופיע לי מין סימן לבן קצת מנופח באזור שבו נעשו טיפולי הלייזר, אינני בטוחה שמדובר בצלקת אשר התנפחה או במשהו אחר. מה זה יכול להיות? אגב אני לא קיימתי זמן רב יחסי מין ולאחר תחילת הגירוד החלפתי סבונים מיוחדים לאזור אבל זה עזר ממש קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד