טיפול מיידי לאחר מגע מיני - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מיידי לאחר מגע מיני - דחוף
    קרן
    08/12/2012

שלום , קיימתי אתמול יחסים מינים עם גבר שבדיעבד יש לי תחושה שיש סיכוי גדול מאוד שהוא נושא HPV
    אני כבר עם היסטוריה של HPV 6 וכבר נקייה כמה שנים \ אני היסטרית להידבק אחרים

האם יש משהו שאני יכולה למרוח מיד אחרי המגע כדי ל" לנקות " ממני וירוסים אם יש כאלה - מה לעשות , אני בלחץ - פליז רעיונות!

כמה זמן אחרי המגע אני צריכה לעשות בדיקת PCR אם אכן נדבקתי?

האם גבר גם יכול לעשות בדיקה לנוכחות HPV ? האם זה גם PCR ? לוקחים להם קצת מהעור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שהיה קונדום

קרן
    08/12/2012

אבל הוא היה קצת קטן:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מיידי לאחר מגע מיני - דחוף - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    09/12/2012

אין דרך לבטל את המגע עם HPV אם היה כזה.

אבל קצת פרופורציות - רוב הגברים והנשים שקיימו יחסי מין עם יותר מ- 5 פרטנרים בחייהם כבר נושאים את הנגיף. רק חלק מינימלי (סביבות 5%) יפתחו יבלות. חלק קטן עוד יותר (פחות מ 1%) מהנשים יפתחו שינויים בצוואר הרחם.

ולכן - אין צורך להילחץ, אין צורך לעשות ביופסיות ו PCR מיותרים שעולים הרבה כסף.

מה כן לעשות - גברים יכולים לצרוב את היבלות כאשר הן מופיעות ונשים צריכות להיבדק באופן קבוע אצל הגניקולוג, לבדיקה גופנית ולבדיקת PAP של צוואר הרחם.

כל השאר - מלחיץ ומיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו