האם יש אנטיביוטיקה אחרת לטיפול במצבי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • האם יש אנטיביוטיקה אחרת לטיפול במצבי?
    חסוי
    05/03/2008

    שלום,
    אני בת 22. לפני 8 חודשים עשיתי בדיקת pcr ושתן למחלות מין לאחר תלונות שלי על דחיפות במתן שתן. וגירוי מציק בשופכה לאחר מתן שתן.-התוצאות היו חיידק מיקופלזמה,קיבלתי טיפול דוקסילין ל10 ימים.לאחר סיום הטיפול ההרגשה של אי נוחות לאחר מתן שתן נמשכה, אך התוצאות היו תקינות.לאחר חודשיים לערך ערכתי שוב בדיקת pcrושתן למחלות מין והפעם התוצאה היתה חיידק אוראופלסמה ושוב קיבלתי טיפול 10 ימים דוקסילין שבסיומו התוצאות של הבדיקות תקינות אך הגירוי בשופכה לאחר השתנה נמשך.כיום ההרגשה המציקה עדיין קיימת לעיתים יותר ולעיתים פחות והבדיקה האחרונה שעשיתי לפני חודש תקינה אף היא.מה דעתך.?כמו כן בזמן הטיפול בדוקסילין סבלתי מצרבות ,האם יש אנטיביוטיקה אחרת לטיפול במצבי?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דלקת נרתיק

    ד''ר סרג' גרדשטיין
    08/03/2008

    שלום רב,

    הסיפור שלך מדגים את הבעיתיות של בדיקות המעבדה. מגלים דברים שלא ברורה משמעותן.
    ראשית קיים ויכוח בספרות לגבי המשמעות הקלינית של נוכחות מיקופלסמה הומיניס או אוריאפלסמה בנרתיק. זו אינה טעות לתתת טיפול אך יתכן וכל התלונות בכלל מקורן מבעיה אחרת.
    דבר נוסף. אם נניח בכל זאת שהחיידקים הנ"ל תרמו לתלונותיך , יותר ויותר אנו נתקלים בעמידות של אותם חיידקים לדוקסילין ולכן הייתי מנסה טיפול בתכשיר אחר.

    יתכן והבעיה שלך היא למעשה Non specific Vaginitis או BV-Bacterial Vaginosis
    ללא קשר לאותם חיידקים שמצאו. כדאי לפנות לרופא נשים או מומחה למחלות זיהומיות ולנסות למצוא פתרון.

    בברכה.
    ד"ר גרדשטיין - [a href='http://www.std-clinic.co.il' id='link']מרפאת STD למחלות מין[/a]

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו