מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהאלון10/12/2012
לפני חמישה חודשים קיימתי יחסי מין עם מישהי אישה מיזדמנת
כשלושה ימים לאחר יחסי המין הופיעו על איבר מיני פצע ממש בקצה הפין
ועוד כמה פצעונים קטנים מאוד על ראש הפין ומין בליטה כזאת מתחת לכיפה .. הייתי אצל משהו כמו 4 רופאים שבדקו את הנגעים אך אף אחד לא עזר לי חוץ מאחד שיעץ לי לעשות את הבדיקות :
ביצעתי את הבדיקות לזיבה כלמידיה עגבת איידס צהבת .. כולם יצאו שלילי ( בדיקה תקינה)
אחרי הבדיקות הלכתי להתיעץ עם רופא עור והוא אמר לי שלפי הבדיקות שעשיתי "אם אין מחלה אז אין במה לטפל ,אתה בריא " וכל זאת אחרי שהוא ראה את הנגעים שעל איבר המין.
הבעיה היא באיבחון הנגעים כי יש שעות שממש לא רואים אותם ויש שעות שהם ממש נפוחים וכן רואים אותם ... וזאת הבעיה
סליחה על אי הנעימות אבל לפי התמונות שאתה רואה אולי אתה יכול לתת לי כיוון איזשהו שאוכל לתת לרופאים ( כי אני מתחיל ממש להתייאש מכל הסיפור הזה)
תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
אלון10/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3
אלון10/12/2012תמונה 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
אלון10/12/2012הפצע הנפוח בתמונה האחרונה הופיע כחודש לאחר קיום יחסי המין ( ולא שלושה ימים אחרי המגע המיני )
לעומת זאת הפצע שעל קצה הפין הוא זה שהופיע שלושה ימים לאחר המגע המיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ?
אלון13/12/2012?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ? - תגובה
ד``ר רונן הולנד15/12/2012איבחון בלי בדיקה במרפאה הוא מוגבל, אבל לפי מה שנראה בתמונות, הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)