אפשר להידבק כך במחלות מדבקות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להידבק כך במחלות מדבקות?
    יוחנן
    06/03/2008

עשו לי חיסון נגד כלבת במשרד הבריאות.אבל בגלל שכמה בנות שעובדות שם אכלו בחדר החיסונים הרופא הסיט את הוילון ואז הזריק לי.
    הבעיה ששמתי לב שעל הוילון היו סימני דם.אני חושב יבש אבל לא בטוח.והרופא נגע באותו מקום לפני שהזריק לי.
    כנראה שגם אני נגעתי בוילון באותו מקום ואחרי שהזריקו לי וחלפה כרבע שעה עישנתי וכנראה נגעתי בפה.
    דבר נוסף ואולי חשוב,אני כמעט בטוח שכ-20 דקות לפניי אף אחד לא היה בחדר,כלומר הדם לא היה ממש טרי אבל על זה אתה יודע יותר ממני בקשר לכמה זמן נשארים בחיים נגיפי איידס והפיטיטיס B ו-C או מחלות מדבקות אחרות.

האם בצורות האלה אפשר להידבק באיידס או הפיטיטיס B או C או במחלות מדבקות אחרות?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכויי הדבקה

ד''ר סרג' גרדשטיין
    08/03/2008

שלום רב,

היתי מציע להם במשרד הבריאות לדאוג קצת לאסטטיקה של המקום אך מבחינת הסיכוי להדבק בצורה שתארת הוא אינו קיים.

בברכה.
    ד"ר גרדשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

יוחנן
    08/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו