הגנה בקיום יחסי מין אורליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגנה בקיום יחסי מין אורליים
    דוד
    29/12/2012

שלום,
    רציתי לדעת מה הסיכונים ומה אמצעי ההגנה ממחלות מין בעת קיום מין אורלי עם אשה. ברור לי שלגבי האישה, ביצוע מין אורלי לגבר, מוגן ע"י כך שהגבר משתמש בקונדום, אבל אין בעצם אפשרות לבצע מין אורלי לאישה באיבר המין שלה שלא באמצעות מגע ישיר של הלשון שלי עם איבר המין . אז איך בעצם אפשר להתגונן כאן ?

- איזה סוגים של מחלות מין וזיהומים עלולים לעבור אל הגבר מהאישה במצב כזה ?

- ברור שבעת קיום מין מלא כולל חדירה אני משצמש בקונדום, אבל בשלב של "משחק מקדים" לפעמים יש מין אורלי .....

- האם יש דרך להבחין ויזואלית ( או אחרת ) שעלולה להיות בעיה אצל האישה ורצוי להמנע מקיום מין אורלי ?

- ברור שהשאלות מתיחסות למצב של פגישות ראשונות עם בת זוג לא מוכרת , כשלא נעים עדיין ולא מעשי לשאול יותר מידי שאלות כאלה , כי זה מאוד מביך לשני הצדדים, אבל מצד שני כן רוצים להנות ממין טוב ולהרשים אחד את השני.

תודה על תשובתכם, מקווה שהמידע יכול לעזור גם לאחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

אור
    29/12/2012

יתקנו אותי מכובדיי אבל
    יכול לקבל הרפס ו HPV.
    אם אתה שואל לגבי HIV סיכוי נמוך מאוד אם בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגנה בקיום יחסי מין אורליים - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    30/12/2012

כאשר גבר מבצע מין אוראלי לאישה יכולים לעבור מספר זיהומים, למשל זיבה, קלמידיה, הרפס, סיפיליס, HPV.

יש דבר שנקרא קונדום נשי - יריעת לטקס הנמתחת על הנרתיק, אך הוא אינו פופולארי ולא נוח להשתמש בו.

קשה בהסתכלות על הנרתיק לאבחן האם לאישה יש או אין מחלות מין ולכן הדרך היחידה היא בכל זאת לשאול - שני בני הזוג יכולים (וזה לגיטימי לחלוטין) לשאול אחד את השני האם היו מחלות מין, האם טופלו לאחרונה, האם נבדקו לאחרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו